Dunántúlon hol vannak olcsóbb albérletek?
Mi számít neked egész olcsò albérletnek?
Évek óta vitázok a neten tulajdonosokkal ès akadnak bérlők is, akik szerint egy 150-200.000 forintos albèrletbe brutál olcsò.
Lehet,hogy nekik olcsònak szàmìt, de nekem nem.
Sok bunkó egy szobáért is elkér 50-80-120.000
forintot.
Ezek mindd meg vannak bolondulva.
A veszprémi albérletárak a budapesti albérletárakkal versenyeznek. Veszprém nagyon drága megyeszékhely.
Hajmáskér - Pétfürdő - Várpalota térsége viszont nagyon olcsó, bár inkább Hajmáskér. Viszont Hajmáskérről tudni kell, hogy nem a legbiztonságosabb település... Én 2012 nyarán éltem ott, hetente volt valami több balhé a Jókain (késelés, betörés, drog, gyilkosság is volt..) Akkor egy garzont 16 ezer (!!!) + Rezsiért adtak ki, míg Veszprémben ez 55 ezer forint volt akkor.
Azóta elvileg már sokkal biztonságosabb a falu, balhésabbak elmentek, de családsegítős ismerősöm szerint Veszprém térségében mindig Hajmáskér a legproblémásabb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!