Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki fúrásmániás? Vagy fúrásfüggő?

Figyelt kérdés

Nem telik el 1 hét, nemhogy 1 hét lassan 3 nap se, hogy a felső szomszéd ne fúrna valamit.

Nem tudom mit lehet ennyit fúrni, ha minden 3.nap vesz egy polcot már akkor is betelt minden négyzetméter. Nem felújítás mert nem folyamatos, hanem minden 3. nap gondolom amikor már elvonási tünetei vannak. Már csak azt tudom elképzelni, hogy leveszi a feltett polcot csak azért hogy fel tudja fúrni újra.

Plusz azt sem értem, hogy ezt a pár napot miért nem lehet kibírni a 2 ünnep között, mi olyan pontos hogy nem várhat az ünnepek utánig?

Nem hiszem, hogy maskor nem er ra mert dolgozik, mert minden hétvégen ugyanúgy fúr, hétköznap ugyanúgy, ha felújítás, akkor ennyi idő alatt már haromszor kiszedte es visszarakta volna az egész lakast a helyére.

Komolyan létezik olyan, hogy valakit annyira megvisel a panelélet hogy mániákus hobbifúró lesz?

2023. dec. 30. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk egy gyufaszálat sem lehet kitenni a lépcsőházba, mert a közös képviselő mindenkinek a tudomására hozta, hogy a lépcsőház nem lomtár és ha valaki bármit kitesz azt azonnal elszállíttatja és kidobja. Pláne a panelban a tűzoltóság kötelezte is a házat, hogy semmi ne legyen kint.

Volt egy két cirkusz eleinte ebből, de ma már rend van.

2023. dec. 30. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
A közös terület nem lomtár. A közös képviselőnek kell szólni, hogy takarítsa ki.
2023. dec. 30. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Már alakul! -Lassan csak eljutunk az orchideák nemi életéig is... :D
2023. dec. 30. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen szomszédunk, elneveztem Forgács ferencnek:).
2023. dec. 30. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy pár olyan év (mármint a szomszédságban), amikor ment a folyamatos felújítás. Szerintem mire a végéhez ért, újra kezdte, aztán a 3-4. kör után feladta.:)

Amúgy minden társasházban találni ilyen embereket, akiknek okvetlenül kell fúrniuk, vagy kalapálniuk, vagy bármit csinálni, amivel zajt lehet csapni. Kedvencem amúgy az ütvefúrós.

2023. dec. 31. 00:12
 16/17 anonim ***** válasza:
33%

Mert az átlag pulyás panelos jobb, akinek èvekig minden nap visít a hülye gyereke.

A fúrás egyszer abbamarad, a vonyítás èvekig elhúzódik.

2023. dec. 31. 07:53
 17/17 anonim ***** válasza:
én is megkaptam a fúrásmániás jelzőt a kedves szomszédoktól, mert 8 éve laom itt és az alatt 3 alkalommal fúrtam. Persze hétköznap 4 körül. Mindhárom alkalommal mikor fúrtam ütötték a radiátorcsövet is. :D
2023. dec. 31. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!