Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki fúrásmániás? Vagy fúrásfüggő?

Figyelt kérdés

Nem telik el 1 hét, nemhogy 1 hét lassan 3 nap se, hogy a felső szomszéd ne fúrna valamit.

Nem tudom mit lehet ennyit fúrni, ha minden 3.nap vesz egy polcot már akkor is betelt minden négyzetméter. Nem felújítás mert nem folyamatos, hanem minden 3. nap gondolom amikor már elvonási tünetei vannak. Már csak azt tudom elképzelni, hogy leveszi a feltett polcot csak azért hogy fel tudja fúrni újra.

Plusz azt sem értem, hogy ezt a pár napot miért nem lehet kibírni a 2 ünnep között, mi olyan pontos hogy nem várhat az ünnepek utánig?

Nem hiszem, hogy maskor nem er ra mert dolgozik, mert minden hétvégen ugyanúgy fúr, hétköznap ugyanúgy, ha felújítás, akkor ennyi idő alatt már haromszor kiszedte es visszarakta volna az egész lakast a helyére.

Komolyan létezik olyan, hogy valakit annyira megvisel a panelélet hogy mániákus hobbifúró lesz?

2023. dec. 30. 14:48
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*mi olyan fontos
2023. dec. 30. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

:DD

Valószínűleg felújítás pedig, csak nem egyszerre tudja le a fúrós feladatokat. Nálunk is volt ilyen időszak, a legjobb az volt, hogy itt a szomszéd rendszeresen éjfélkor állt neki fúrni meg kalapálni.

2023. dec. 30. 14:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Van! A szomszédjaim közül kettőnek is a fúrás a fétise!

Váltásokban vergődnek! Amióta folyik náluk a "felújítás", annyi idő alatt akár egy toronyházat vagy magát az Eiffel-tornyot is fel lehetett volna húzni - akár vályogból is, - de ők fáradhatatlanul fúrnak! :(

2023. dec. 30. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Három éve mi is azt hittük, felújít... Azóta is minden héten rájön párszor, főleg hétvégén meg ünnepekkor, amikor otthon rohad. Egyszer megkérdeztem, hogy mire jó ez? Mondta, hogy ez-az mindig van egy lakásban fúrni való... Szerintem mi 3 év alatt ha kétszer fúrtunk, úgyhogy aki ennyire sokszor csinálja, annak tuti tetszik is ez a meló.
2023. dec. 30. 15:02
 5/17 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ezek nyuggerek lesznek.

Unatkoznak.

Nálunk kalapáni szeretnek. Nyugger nénik, unatkoznak.

Másik meg napi 24 órában ugattatja kutyáját. Állítólag őket nem zavarja, ez munka helyettesítő, ebbe ők elfáradnak aztán alszanak amikor épp nem ugat. Ha szólok nekik, akkor érdekes nem ugat pár napig. Aztán újra kezdődik minden.

Szólni kell.

Lehet olyan ideges lesz, mint te aki már 2 éve hallgatja őket. Ezt el kell nekik magyarázni. Ilyenek az emberek.

2023. dec. 30. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
11%

"Plusz azt sem értem, hogy ezt a pár napot miért nem lehet kibírni a 2 ünnep között, mi olyan pontos hogy nem várhat az ünnepek utánig?"

Ilyenkor ér rá. Egyébként is munkanap van az ünnepek közt, mennyé dógozni, akkor nem fog zavarni.

2023. dec. 30. 15:25
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

Ilyenkor ér rá... vagy most kapott/rendelt akciósan valamit, amit gyorsan feltesz :)

Biztos, hogy a felső szomszéd fúr amúgy mindig?

Én panelban lakom, a 8. emeleti szomszéd fúrását is kb. ugyanannyira hallom, mint a 2. emeletit (legalábbis ha falat fúr, nem bútort szerel össze vagy ilyesmi)...

2023. dec. 30. 15:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A mi szomszedunk is ementali sajtot keszit a falakbol, nem igazan lehet mit kezdeni ezekkel.
2023. dec. 30. 15:46
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
5# Ajánlom Neked, hogy lehet kapni kutyaugatás gátlót. Van nyakörv és kis házacska is. Én egy kis házacskát ajándékoztam. Ha ugat a kutya, olyan hangot ad ki, amit a kutya érzékel (emberek nem) és szépen leszokik a felesleges ugatásról. Nem bántja a kutyát, csak furcsa hangot érzékel és nem tetszik a fülének. Egy idő után rájön, hogy ha ugat akkor jön a kellemetlen hang. Próba szerencse.
2023. dec. 30. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Na igen nálunk is van ilyen szomszéd. De így konkrétan már nincs is szabad hely a falon szerintem. Sőt a csávó az ilyen kényszeres gyűjtögető. A tárolóba nem lehet férni a cuccaitól. Már ott van a sok lom a lépcsőházban:D
2023. dec. 30. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!