Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak ha a szomszédom...

Mit csináljak ha a szomszédom cseszteti a gyerekeimet?

Figyelt kérdés

Felettünk lakó nő és állandóan kopog/ugrál a plafonon ha valamelyik gyerekem sír vagy köhög vagy nevet vagy csak beszél, ráadásul nappal. Gyerekeim 2-4 évesek. Hiába mentem fel hozzá először szépen kértem, folytatta. Már párszor ordibáltam vele, az sem hatotta meg. Megverni nem lehet mert engem vesznek elő és ugyanúgy folytatni fogja. Rendőrök szerintem nem foglalkoznak ilyennel. Nem dolgozik aztán egész nap csinálja.

A csattanó pedig hogy van egy 13 éves fia, aki amikor hazaér a suliból akkor hörög, ordibál.

2023. dec. 23. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Szólj rá a gyerekeidre, hogy fogják vissza magukat. Ok nélkül senki nem bszkodja a padlót, vagy épp a plafont.

Felettünk is van egy gyerekes házaspár, amit az a kölyök művel, egyszerűen szörnyű, de anyuka következetesen ignorálja a kérésünket: neveld már meg a gyereket.

Nem, ő "befogja a fülét", az ő gyereke aranyos, csendes... na, meg a fenéket.

2023. dec. 25. 18:13
 12/14 A kérdező kommentje:

"Kérdező, lehet direkt csinálja a gyereke hogy vedd már észre magatok"

Akkor is csinálta mikor még nem voltak gyerekeim.

"Ok nélkül senki nem bszkodja a padlót"

Az hogy délután 2kor lehúzom a wc-t és arra megy a pam pam nehogy már normális dolog legyen. Itt komoly gond van a fejekben.

2023. dec. 25. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs... A gyerekesek annyira képesek elszállni maguktól mint a franc, hiába pontozgatsz le bőszen.

Sok helyen laktam, az összes helyen a gyereket nevelőkkel volt a probléma: a nem alvás, nem volt nyugtunk, mert vagy dobog a gyerek, vagy ordít, vagy visít, sír, stb., s amikor szólunk nekik, jaj, ő csak "eleven".

Aztán meg pislog, mikor nekiállok én is "elevenen" viselkedni ;)

2023. dec. 25. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valaki más zajong,csak azt hiszi tőletek jön,volt már ilyen is.
jan. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!