Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elveszik tőlem a gyerekeimet,...

Elveszik tőlem a gyerekeimet, ha elkezdem magam vagdosni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem normális kérdés, de komolyan teszem fel. Van egy 5 éves és egy 8 hetes gyerekem.

Pár hete elkezdtem borzasztóan érezni magam, de kb már annyira, hogy fáj. Mintha alám gyújtottak volna és forrna a lelkem kb, csak nem veszik ki alólam azt a tüzet.

Egyszerűen nem tudom leírni mennyire rossz. Azonkívül, hogy nem sok időt töltöm magammal, semmi gond nincs a babámmal, az 5 évesem sokszor hisztizik, de melyik gyerek nem…? Sok a házimunka, de a férjem segít mindenben, de szerintem már nem szeret. Úgy érzem egy hatalmas teher vagyok. Ezek mellett nem lenne okom vagdosni magam, de mivel nincs kb senki aki meghallgatna, barátaim nincsenek, anyám beteg, de már az előtt is csak az unoka érdekelte, szóval bármit mondok tárgytalan.

Pszichológusnál voltam már, szerinte minden rendben, nem tud velem mit kezdeni… azon gondolkodtam, hogy elkezdek fizikai fájdalmat okozni magamnak és akkor nem érzem a lelki perzselést. Sokszor akkor múlik el, ha fáj a fogam pl…

De félek, hogy elveszik a gyerekeim, csak miattuk élek

2023. aug. 8. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Keress másik pszichológust, sürgősen.

És párterápia sem ártana.

2023. aug. 8. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

"Pszichológusnál voltam már, szerinte minden rendben, nem tud velem mit kezdeni…"

Ha a kérdés nem kamu, akkor menj másikhoz. Leginkább pszichiáter kéne, ez már az ő hatásköre.

Amúgy igen, elvennék őket, hisz akkor minimum önveszélyes vagy.

2023. aug. 8. 21:44
 3/13 anonim válasza:
76%
Pedig neked pszichológiai segitseg kell de sürgősen!!! Menj el masik dokihoz, mert az irasodbol kemeny depresszió van a háttérben
2023. aug. 8. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

"Pszichológusnál voltam már, szerinte minden rendben, nem tud velem mit kezdeni…"

Dehogy voltál, életedben nem láttál még pszichológust közelről. Csak azért írtad ezt, mert tudod, hogy érdemi tanácsot itt nem kapsz, mindenki csak azt fogja írni, hogy menj pszichológushoz. Így is benézted.

2023. aug. 8. 21:47
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem kamu.. a párterápiát ajánlotta ő is… ill. hogy többet foglalkozzak magammal, meg a távolságtartást ajánlotta a férjemmel.. érdekes, nem?

Próbálok magammal foglalkozni, de mivel nagyon senki sem segít, így mozgolódni nem tudok

2023. aug. 8. 21:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Illetve nem tudom van-e bármilyen gyógyszer erre, szoptatok úgyhogy nem akarok semmit szedni a gyerekem miatt
2023. aug. 8. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

A gyógyszer nem megoldás önmagában.

Nem pszichológus kell, hanem pszichiáter.

2023. aug. 8. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Keress egy pszichiátert nagyon sürgősen!

Önbántalmazás alternatívát pedig találj ki.

Amiket én csinálok most, nehéz időben az pl a befőttesgumi a csuklón. Húzd meg és engedd el hogy megcsípjen. Nem hagy súlyos maradandó sebet, de bőven elég ahhoz hogy a feszültségedet levezesd. A másik pedig a jéghideg fürdő/zuhany. Az enyhíti a depressziót, és feldobja a hangulatokat.

2023. aug. 8. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Gondolj a gyerekeidre,- gondolom nem akarsz rosszat tenni nekik!
2023. aug. 9. 01:11
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez szülés utáni depresszió, csak kicsit eldurvult. Keress egy másik pszichológust. És próbálj a férjeddel való viszonyodon javítani.
2023. aug. 9. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!