Elveszik tőlem a gyerekeimet, ha elkezdem magam vagdosni?
Tudom, hogy nem normális kérdés, de komolyan teszem fel. Van egy 5 éves és egy 8 hetes gyerekem.
Pár hete elkezdtem borzasztóan érezni magam, de kb már annyira, hogy fáj. Mintha alám gyújtottak volna és forrna a lelkem kb, csak nem veszik ki alólam azt a tüzet.
Egyszerűen nem tudom leírni mennyire rossz. Azonkívül, hogy nem sok időt töltöm magammal, semmi gond nincs a babámmal, az 5 évesem sokszor hisztizik, de melyik gyerek nem…? Sok a házimunka, de a férjem segít mindenben, de szerintem már nem szeret. Úgy érzem egy hatalmas teher vagyok. Ezek mellett nem lenne okom vagdosni magam, de mivel nincs kb senki aki meghallgatna, barátaim nincsenek, anyám beteg, de már az előtt is csak az unoka érdekelte, szóval bármit mondok tárgytalan.
Pszichológusnál voltam már, szerinte minden rendben, nem tud velem mit kezdeni… azon gondolkodtam, hogy elkezdek fizikai fájdalmat okozni magamnak és akkor nem érzem a lelki perzselést. Sokszor akkor múlik el, ha fáj a fogam pl…
De félek, hogy elveszik a gyerekeim, csak miattuk élek
Énidő es sport. Ez a kettő segíthet de komolyan!!
Edzőt es vagy edzotarsat kere
Ez depressziónak tűnik. Feltétlenül kezeltesd, mert súlyosbodhat. Remélem, nem veszik el emiatt a gyerekeket, de kezeletlenül bekövetkezhet ön-és közveszélyes állapot. Gondolj a gyerekeidre, hogy az ő érdekükben is fontos, hogy kezeljenek.
Enyhébb állapotban egyébként még nem veszik el a gyerekeket, ezért se hagyd, hogy elhatalmasodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!