Panelban hogy lehet a leghangosabban felkopogni hogy a festék ne sérüljön?
Felettem egy mentálisan sérült idős asszony lakik aki mindig a seprűvel kopog vagy ugrál a padlón ha a telefonon beszélgetek, fürdök, mosok vagy vendégeim jönnek és beszélgetünk. Mindezeket
délelött/délután csinálom. Amikor beteg voltam és köhögtem 1 hétig verte a plafont. 1 éve ez megy, meguntam, szeretném viszonozni. Próbáltam vele beszélni de csak össze vissza magyarázott.
De hogy adjak a konkrét kérdésedre is választ, valami minél könnyebb műanyag nyelet ajánlok aminek nincs nagy tömege. Szóval nem dübörög, nem veri le a vakolatot, ellenen csattog és kopog. És ha már muszáj ezt csinálnod, időzítsd mindig akkorra amikor alszik.
De én nem tenném a helyedben, lásd a 20-as válaszom. Sokkal de sokkal könnyebben és durvábban szivathat meg ezért, mert hatalmas helyzeti előny ha feletted lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!