Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan döntsek két kép között...

Hogyan döntsek két kép között (álláskereséshez), ha mindkettőn sz.rul festek? 21/l

Figyelt kérdés

Magyarázza meg az ezredik bőrgyógyász, olyan a bőröm, hogy egyik nap nyugodt, hellyel-közzel tiszta, a másik nap itt-ott vagy az egész gyulladásos, aztán ahhoz várok pár napot vagy hetet, hogy eltűnjön. Egyébként meg nagyon fehér bőröm van, tök tutkó hozzá a piros gyulladás. 👍

Jobb napokon próbáltam itthon csinálni képeket, de nem vagyok fotogén.

Az egyiken szerintem jobban áll a fejem, de a bőröm sötétebben néz ki a fényviszonyok miatt és kevésbé volt "jobb nap".

A másikon tiszta a bőröm, jó volt a fényviszony, ellenben a fejem hülyébben áll. 🤦‍♀️

Élőben állítólag bizalomgerjesztő vagyok, jó lenne valami hasonlót elküldeni. Nem vagyok szépségdíjas, tehát abból gazdálkodom, ami van. Jobbat ezeknél nem tudok, egyik vagy másik, és türelmem sincsen több efféle fotózásokhoz, nem nézne más vissza.

Ha lenne két képeket, és egyik vagy másik, nincs harmadik opció, mi a alapján döntenétek el, hogy melyiket használjátok fel?

2023. máj. 18. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Photoshoppal javíts a képeken. Én nem bőrgyógyászhoz mennék, hanem megnézném, hogy a hormonjaimmal minden rendben van-e, esetleg nem vagyok-e allergiás valamire.

Azt nem tudom, hogy miket eszel és iszol, de ezek is nagyon befolyásoló tényezők.

2023. máj. 18. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Ha kettő közül kell választanom, akkor azt választom, ami szerintem jobb.
2023. máj. 18. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Le sem szarják álláskeresésnél a pattanásodat.
2023. máj. 18. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
de miért nincs harmadik opció? menj el egy fotóshoz és vegyél pár képet nála... a helyes megvilágítás és a hozzáértő utómunka csodákat tesz.
2023. máj. 18. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Tökmindegy, ugysem a kép alapjan vesznek fel.

Sot van olyan is hogy kép nélküli cv, ahol a tudás a lényeg, nem a sminked.

2023. máj. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!