Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » LinkedIN Prémium előfizetések...

LinkedIN Prémium előfizetések közül melyiket válasszam álláskereséshez?

Figyelt kérdés

Leghatékonyabbnak az bizonyult, ha megnéztem random szakmabeli emberek profilját, és akkor ők visszanéztek, és látták, hogy állást keresek, felhívtak. Előrébb ugyan nem jutottam vele, de ebben több potenciál van, mint jelentkezgetni álláshirdetésekre.

Úgy láttam, hogy a "Hiring" előfizetés lenne ehhez megfelelő, a többi nem tartalmaz korlátlan keresést emberre. Ti is így látjátok?

Viszont félek azért, hogy nem sikerül lemondani, és 94,45 USD lenne ez már. Jól értelmezem, hogy erre is vonatkozik az ingyenes első hónap, és megúszhatom fizetés nélkül? (mint mondjuk egy HBO GO ingyenes első hónapot... ott is meg kell adni a kártyaadatokat, de ha még az első hónapban lemondod, akkor nem leszel terhelve)

Bocsánat, hogy itt kérdezek ilyet, de az angollal kissé hadilábon állok :) Szükségem lenne tapasztalatokra.

Köszönöm a segítségeteket!

2020. szept. 2. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ismerősöm fizetett elő hogy lássa ha linkedinen megpályàz egy àllàst, akkor a top hány %-ban van benne. Meg azt hiszem értesítéseket is ad ha adott témájú àllást hirdetnek.

Szerintem nagyon keveset segít, már ha egyáltalán.

2020. szept. 2. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A linkedinen csak akkor van értelme bármilyen magasabb szolgáltatásra előfizetni, ha rendszeresen és aktívan használod. Önmagában csak annyival több, hogy több a statisztika, több információhoz férsz hozza, más módon is megkornyezkezhetsz embereket (pl inmaillel), mint sima regisztracio eseten. A helyedben én kipróbálnám az ingyenes első hónapot, ott nagyon megnyomnám az aktivitást és ha nincs eredmény, még mindig elő lehet fizetni.
2020. szept. 2. 12:47
 3/5 Ifj. Paprikás Csirke ***** válasza:
Csak akkor van értelme, ha az USA-ban keresel állást, ottani álláspiacra és ottani ügyfelekre van optimalizálva a fizetős opció, de a jelenlegi helyzetben még ott is megkérdőjelezhető a hasznossága.
2020. szept. 2. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy működik, ahogy írod, le tudod mondani bármikor, ha 30 napon belül történik, akkor ingyen volt.

Viszont ez az opció ez recruitereknek van, akik nagy mennyiségben szeretnének embereket felvenni, nem azoknak, akik munkát keresnek.

Mielőtt prémiumra váltasz, érdemes mégnézni, hogy milyen a profilod, milyen kulcsszavak vannak megadva, mire adsz találatot.

2020. szept. 2. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Kulcsszavak és hasonlók nem számítanak. Ahogy írják, magyar piacon ez nincs jelen... nem keresnek. Én szektoromban meg pláne.

Viszont külföldi kapcsolatok miatt sokan fent vannak a hazai cégektől is. Ezért gyakorlatilag nekem fel kell kutatnom azokat az embereket, akik fent vannak linkedIN-en. Szóval akkor a recruitereknek való előfizu lesz a jó tényleg, hiszen valóban embereket keresek, mint azok, akik felvenni akarnak. Az egy próbahónap lesz megnyomva akkor. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! 🙂

2020. szept. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!