Panelban hogy lehet a leghangosabban felkopogni hogy a festék ne sérüljön?
Felettem egy mentálisan sérült idős asszony lakik aki mindig a seprűvel kopog vagy ugrál a padlón ha a telefonon beszélgetek, fürdök, mosok vagy vendégeim jönnek és beszélgetünk. Mindezeket
délelött/délután csinálom. Amikor beteg voltam és köhögtem 1 hétig verte a plafont. 1 éve ez megy, meguntam, szeretném viszonozni. Próbáltam vele beszélni de csak össze vissza magyarázott.
Megint egy olyan valaki, aki nem gondolkodik!
Ha "felkopogsz" az ÖSSZES lakót zavarod a zajongással a házban.
Szerinted így jobb vagy, mint egyetleg szerencsétlen idös nö?
El tudod képzelni tényleg, hogy egy IDÖS nö UGRÁL a padlón? Hogy lenne erre képes? Miért gondolod, hogy ezek a hangok miattad vannak) Honnan tudná, hogy az ALATTA lakó mikor fürdik vagy mos?
"Ha "felkopogsz" az ÖSSZES lakót zavarod a zajongással a házban."
Miért a nő nem ezt csinálja ?
"El tudod képzelni tényleg, hogy egy IDÖS nö UGRÁL a padlón? "
50 éves, simán.
"csak téged utál ki mindenki a házban,"
A nőt senki sem utálja rajtam kívül, mert egész nap hangoskodik akkor engem miért utálnának meg ugyanazért?
"Miért a nő nem ezt csinálja ?"
. Bocs, de hány éves vagy? Egy bizonyos kor felett azért ciki így reagálni.
De mivel szerinted az 50 éves már idős...
Az 50 az idős???
Akkor én már nyanya vagyok.. pedig járok zumbázni...
Kérdező gyerekkorodban hol laktál? Feltételezem, családi házban nőttél fel
"Ti mit csinálnátok akkor ?"
. Felmennék szólni minden alkalommal. Aztán a közös képviselőnek.
Most komolyan attól várod a megoldást, ahogy elkezdesz zajongani, amikor éppen a zajok miatt csinálja az egészet?
"Akkor én már nyanya vagyok"
Az vagy.
"gyerekkorodban hol laktál?"
Egész életemben panelban laktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!