Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek, ha otthonról...

Mit tennétek, ha otthonról dolgoznátok és elterjesztenétek rólatok, hogy nem csináltok semmit?

Figyelt kérdés
Pénzügyi területen vagyok. Nagyon idegesít, de bezzeg a szemembe nem merik mondani, hogy eligazítsam őket.
2023. nov. 27. 19:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen suttyó helyen nőttem fel. Elköltöztem külföldre, na egyből elterjedt, hogy prosti vagyok Svájcban.. 😂 Én csak röhögök ezen, bárcsak baszki, százszor jobban keresnék 😂 Leszarom mit gondolnak, mindig is utáltam az egész korlátolt bagázst.
2023. nov. 28. 09:40
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Magadban kéne rendet tenni. Miért érdekel idegenek véleménye?
2023. nov. 28. 10:27
 23/46 A kérdező kommentje:
Nyilván egy városi ezt nem értheti meg, de nekem kicsit rossz.. Ezért akartam gyerekként is elköltözni. Egy időben eljártam sétálni is, de az is bajuk volt. Ha lementem a postára 5-en támadtak le. Lementem a pincébe innivalóért, arra is, hogy ér rá. De szerintem fel sem merül bennük, hogy amúgy lehet itthonról is csinálni valamit. Ha beteg vagy az a bajuk, ha nyaralni mész, az a baj... Ha elmész gyógyszertárba az a baj. Vicc. Meg sem kérdezik, hanem konkrétumként kipeltykálnak a boltban és onnan az egész környéken, higy ez nem dolgozik sehol, otthon döglik. Bár nem tudom, hogy mondjuk ahhoz is mi közük lenne. Arról nem beszélve, hogy munkalehetőség itt kb. zéro.
2023. nov. 28. 12:56
 24/46 A kérdező kommentje:
Másrészt nem idegenek, itt kb.mindenki ismer mindenkit.
2023. nov. 28. 12:56
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok, ahogy írtam, én is vidéki vagyok, tudom, hogy működnek ezek a dolgok. De továbbra is az a fő kérdés, hogy TE miért vagy képtelen ezt leszarni? Csúnyán néznek? És? Vagy mi egyéb közvetlen hatással van az életedre az, hogy pár unatkozó rosszindulatú nyugger milyen csontot rág épp?
2023. nov. 28. 13:03
 26/46 anonim ***** válasza:
94%

Enyhén üldözési mániás vagy szerintem, mindenre rosszindulat nélkül.

Én is falun lakom, de soha nem érdekelt ki mit mond vagy gondol rólam. Ő problémájuk, nem az enyém.

2023. nov. 28. 13:13
 27/46 anonim ***** válasza:
Minden*
2023. nov. 28. 13:14
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

24, ha ismernének, nem mondanának ilyesmiket. A nevedet meg a lakcímedet tudják. De ez benne van a telefonkönyvben is. Ettől ez még nem ismerettség.

De továbbra is: itt a fő probléma az, hgoy téged ez ilyen szinten zavar. Lássuk már be, valamiből neked is van pénzed. ha nem cisnálnál semmit, nem lenne. Tehát aki azt feltételezi, hogy nem cisnálsz semmit, közben meg a bolban vásárolsz, az egyszerűen buta.

Te tényleg ennyi időt és figylemet akarsz szentelni buta embereknek?

2023. nov. 28. 13:14
 29/46 A kérdező kommentje:

"Én is falun lakom, de soha nem érdekelt ki mit mond vagy gondol rólam. Ő problémájuk, nem az enyém."

Engem sem érdekel és eszembe sem jutna, hogy bárkit letámadjak, vagy éppen az anyját, testvérét. De itt ez van. Most azon akadtam ki, hogy lementem valamelyik nap a postára és egy nő belém veszett, hogy dolgozok-e valahol, mert sokszor lát és most is mit keresek itt. Mondom neki, erre elkezdi, "ez érdekes, ő nem így hallotta".

2023. nov. 28. 13:20
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

"Engem sem érdekel"

De azért ezen lovagolsz és folyamatosan figyelsz a "jelekre".

De, érdekel. Legalább magadnak ne hazudj. És tök okés, ha érdekel, csak ne állítsd az ellenkezőjét.

2023. nov. 28. 13:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!