Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért akadnak ki a tulajdonoso...

Miért akadnak ki a tulajdonosok ha kinézek 1-1 lakást amit ki akarok venni és pár feltételt én akarok meghatározni a pénzemért?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 21:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%
Az átalakítás offos. Egy kép a falra ok, de azért ne kezdjünk építkezni. Nem a te lakásod. Számlát odaadják, nem bemondásra fizeted. Saját bútort akarsz, akkor nyilván bútorozatlan lakást veszel ki.
2023. nov. 27. 06:48
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

Ha te nem akarod más bútorait használni, akkor miért nem keresel olyan lakást, amit eleve bútorozatlanként hirdetnek? Ha butorozva van, a bérbeadó általában nem tudja őket hová elvitetni, és feltehetően nem egymást keresitek, nem te vagy a célcsoport.

A közművek átírása szerintem teljesen logikus, ezzel nem tudom, kinek mi a baja.

2023. nov. 27. 10:04
 23/31 anonim ***** válasza:
78%
Bútorozatlan lakást keress. A közmű dolog átírása és visszaírása pedig mindkét félnek csak nyűg, ezért nem szokták átírni.
2023. nov. 27. 10:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

" nevemre át legyen iratva minden nem hasraütés után fizessem a rezsit," Attól még, hogy nem a te neveden van, nem hasraütésszerű. Íg ytudja jobban kontrollálni a tulaj. Nem csak akkor szembesül a nemfizetéssel, amikor már késő.

"vihessem a saját butoraimat ami ott van és zavar meg kirakhassam" A mai szavunk: "Bútorozatlan", így keresd a lakást

"átalakításokat amit jónak látom meg nekem kényelmes azt megcsináljam a lakásba" Csak nem vagy egyszerre okleveles burkoló, villanyszerelő és asztalos is? Ha nem, akkor teljesen jogos aggodalom, hogy több kárt csinálsz, mint hasznot. Arról nem is beszélve, hogy elkészül-e minden tényleg és mibe fog az kerülni a tulajnak.

A feltételed alapján neked nem albérletre van szükséged, hanem saját ingatlanra. Vegyél magadnak

2023. nov. 27. 12:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az én stílusommal van gond, véletlen sem a kérdezőével, aki azonnal feltételeket akar szabni és mindenki más a szemét, aki nem veszi egyenesen tudomásul ezeket. Esetleg MEGEGYEZNI lehet. Előírni nem, mert nem a bérlő van abban a helyzetben, ha tetszik, ha nem. Joga van továbbállni, ha nem jön be valami.

Kérdező, az én lakásomból nem fogsz semmit kibszkodni, mert nem véletlenül vannak ott. Mondom, ha nem kell, én elfogadom, hogy másik helyet választasz. Bútorozatlan lakásba pl azt viszel, amit csak akarsz. Azt szintén lesheted, mikor fogsz bármit is átalakítani az én lakásomban, mert neked nem tetszik. Semmikor, el lehet költözni. Nyilván nem kell egy polc felfúrásához engedélyt kérni, mert az gyorsan visszaállítható, de hogy nem fogsz semmit átfesteni, szétverni, kibontani, az biztos.

A számlákat meg én mindig vagy személyesen adtam oda vagy lefotózva, kinek mi volt szimpatikusabb. Soha nem fogom senkire ráiratni, hogy aztán csesszen fizetni, én meg akkor tudjam meg, mikor mindent kikapcsoltak.

2023. nov. 27. 20:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként alapjaiban el vagy tévedve. A te pénzedért valami meg van hirdetve valahogy. Okkal van úgy és annyiért, ha máshogy akarja kiadni, majd ahhoz igazítja az árat és a többi feltételt.
2023. nov. 27. 20:39
 27/31 anonim ***** válasza:
9%

“mert nem a bérlő van abban a helyzetben”

Igen, mondjuk ez a hozzáállás úgy amblok az egész országra jellemző, főleg szolgáltatásoknál, de pl ugye lakásbérlésnél is, h még én legyek hálás, ha fizethetek. A vevő manapság nincs megbecsülve egyáltalán. Na, de lesz ez még máshogy is. A világ mindig fordul, ezt sose felejtsd el. Ma ti, főbérlők vagytok nagyképűek, holnap mi, albérlők lehetünk majd. :D

2023. nov. 27. 22:10
 28/31 anonim ***** válasza:
87%
27, és leírná azt a szitut amikor az albérlő "lehet nagkyépű"? Fizet azért, hogy más tulajdonát használhassa. Nettó függő helyzetben van. Szerinted mégis hogy fordulna a kocka?
2023. nov. 27. 22:22
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, a feltételeket NEM te szabod, én lakástulajként meg simán találok olyan embert, aki nem pattog, hanem elfogadja a szerződésben leírtakat.
2023. nov. 28. 16:38
 30/31 anonim ***** válasza:

meg az átalakításokat amit jónak látom meg nekem kényelmes azt megcsináljam a lakásba - bocs, ki is röhögnélek, ha ezzel jönnél.

Ez non-sense, már ne is haragudj :D

2023. nov. 28. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!