Mit tennél, ha beszállsz egy telefingott üres liftbe, és kiszálláskor ismerős szomszédot látsz beszállni készülni?
Meg mondom az igazat, hogy jobb, ha nem száll be, mert előtted sorra befingottak.
De nagy dolog...
És inkább meg mondom, hogy lépcsőn fel kísérem vagy le, ha gondolja mint sem szagolja.
Így win-win...
Kis agy.
1:
És nem gondolod, hogy azt gondolja majd, hogy csak mentegetőzöl és hárítasz?
Mert különben miért szálltál volna be egy más által telefingott liftbe?
Meg mondod, hogy akkor érezted meg Te is, amikor már elindítottad, szóval nem ajánlod, hogy menjen, mert nagyon gáz...
Nem mindegy hogy használod a szavakat öregem...
Nem fogja azt gondolni, ha kiszemelted és ilyet ajánlasz azt fogja gondolni, Vele akarsz lenni ilyen ürüggyel...
Köszönöm.
Ma ilyen helyzetbe kerültem, leszámítva, hogy mikor kiszálltam, hála a jó égnek nem állt ott az a lány. Pedig már kivert a víz attól, hogy mit fogok csinalni.
Elhatároztam hogy most előre felkészülök ha legkozelebb ilyen helyzetbe kerülnék és Ő ott lenne.
Konkrétan annó Én barátnőmnél, aki akkor még nem volt barátnőm kihasználtam, hogy alacsonyabb és már autóatikusan nyúltam Neki a dolgokért szorosan mellette, hogy majd le veszem a polcról Neki a boltban, vagy ha buszoztunk megfogtam finoman a derekát, hogy ne hogy elessen, tudod... :D
Ajtó nyitásnál is előre engedtem és meg fogtam finoman a derekánál és azt mondta, hogy jó ha látják az emberek, hogy védelmezem, ez egy jele azért.
Légy kreatív :D
Vót má"n e kérdés. Vele mennék ismét és osztoznák az "Illat, ami fogva tart" érzésén:).
Szó szerint, hisz a liftkabin, ha bezárul...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!