VAjon miért van az, hogy lányként, fiatal nőként 10-ből 2 ismerős srác köszön az utcán nekem, a többiek meg észre sem vesznek?
Figyelt kérdés
Szóval egy kicsit rosszl esik, hogy még a szomszéd srác, is aki nemrég költözött a mellettünk lévő házba a feleségével, alig-alig akar köszönni nekem. PEdig ebben nincs semmi, alap dolognak kellene lenni. IGaz sosem voltam menő party arc, de akkor is.... És nem vagyok csúnya, inkább átlagos.2022. ápr. 18. 00:05
1/5 anonim válasza:
Hát ez már sajnos nem alap dolog! Ilyesmiket én is tapasztalok kinézettől függetlenül!
Próbálj Te hangossan, érthetően rájjuk köszönni! Úgy általában leesik nekik és köszönnek! ;)
2/5 anonim válasza:
Velük van a feleségük/barátnőjük mikor találkoztok és nem köszönnek?
Nekem a férfi munkatársaim ilyen nyomorékok. Ha találkozunk pl egy boltban akkor még direkt el is fordítják a fejüket mert más nő neműt nem lehet ismerni a zasszonyon kívül.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a szomszédlány ilyen, ha meg ráköszönök, akkor képes jónapottal köszönni mikor mindketten fiatalok vagyunk...
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, miért úgy jön le a kérdésedből, hogy inkább az a bajod, hogy nem vesznek észre a faszik... vagy mi? Amúgy meg ha nem köszön, akkor nem köszön, ne vedd magadra. Te köszöntél, onnantól fogva az ő phaszsága, ha nem viszonozza.
5/5 A kérdező kommentje:
ohh, hát ez most kicsit elgondolkodtatott , hogy nem csak én tapasztaltam hasonlókat, érdekesek az emberek manapság...
2022. ápr. 18. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!