Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » VAjon miért van az, hogy...

VAjon miért van az, hogy lányként, fiatal nőként 10-ből 2 ismerős srác köszön az utcán nekem, a többiek meg észre sem vesznek?

Figyelt kérdés
Szóval egy kicsit rosszl esik, hogy még a szomszéd srác, is aki nemrég költözött a mellettünk lévő házba a feleségével, alig-alig akar köszönni nekem. PEdig ebben nincs semmi, alap dolognak kellene lenni. IGaz sosem voltam menő party arc, de akkor is.... És nem vagyok csúnya, inkább átlagos.

2022. ápr. 18. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez már sajnos nem alap dolog! Ilyesmiket én is tapasztalok kinézettől függetlenül!

Próbálj Te hangossan, érthetően rájjuk köszönni! Úgy általában leesik nekik és köszönnek! ;)

2022. ápr. 18. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Velük van a feleségük/barátnőjük mikor találkoztok és nem köszönnek?

Nekem a férfi munkatársaim ilyen nyomorékok. Ha találkozunk pl egy boltban akkor még direkt el is fordítják a fejüket mert más nő neműt nem lehet ismerni a zasszonyon kívül.

2022. ápr. 18. 06:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a szomszédlány ilyen, ha meg ráköszönök, akkor képes jónapottal köszönni mikor mindketten fiatalok vagyunk...
2022. ápr. 18. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért úgy jön le a kérdésedből, hogy inkább az a bajod, hogy nem vesznek észre a faszik... vagy mi? Amúgy meg ha nem köszön, akkor nem köszön, ne vedd magadra. Te köszöntél, onnantól fogva az ő phaszsága, ha nem viszonozza.
2022. ápr. 18. 08:47
 5/5 A kérdező kommentje:
ohh, hát ez most kicsit elgondolkodtatott , hogy nem csak én tapasztaltam hasonlókat, érdekesek az emberek manapság...
2022. ápr. 18. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!