Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik "életet" választanátok?...

Melyik "életet" választanátok? Nem tudom mi legyen.

Figyelt kérdés

Július végén megismertem a jelenlegi páromat, akivel lekopogom, de eddig nagyon jól alakulnak a dolgok és később el tudnám őt a férjemnek is képzelni ha jól alakul minden. Sokat vagyunk együtt, egész hétvégén illetve hétköznap 1-2 este. Budapesten élünk mindketten.

DE még a megismerkedésünk előtt nem sokkal beadtam önéletrajzot egy munkahelyre, ami abban a városban van, ahol felnőttem (egyetem óta lakom a fővárosban, azaz 8 éve) és már el is engedtem a témát, erre múlt héten behívtak interjúra és fel is vennének.

Maga a munkahely nem jobb, mint a mostani, sőt.. Viszont ugródeszkának jó lenne, és később onnan akár ki tudnék járni Ausztriába dolgozni (HA sikerül).

A héten kellene választ adnom..

Nem tudom mit tegyek őszintén szólva.

Itt Budapesten kb az egyetlen esélyem értelmes dolgokat elérni, ha férjhez megyek és vele tudunk együtt haladni az életben.

Albérletben élek és oké, a munkámat szeretem és relatíve jó a fizetésem de lakást ebből sem veszek soha (sem itt, sem GyMS megyében). Családot is szeretnék majd persze.

Barátom kb 2 van itt, sokkal magányosabb akkor sem lennék ha elköltöznék de legalább a rokonaim közelebb lennének.

Viszont nagyon sajnálnám, ha ezt a kapcsolatot megszakítanám egyik napról a másikra, nagyon régen voltunk valakivel így egy hullámhosszon.

Fogalmam nincs, megéri-e felrúgni most mindent.

Meg tudom, később is elköltözhetek innen de ki tudja akkor találnék - e ott munkát.

2023. nov. 20. 23:31
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nekem kell eldönteni persze, csak vélemények érdekelnek.
2023. nov. 20. 23:35
 2/33 anonim ***** válasza:
23%

Budapesten maradj. Parral v anelkul.

Videken ehenhalsz es megorulsz.

2023. nov. 20. 23:40
 3/33 anonim ***** válasza:
64%
Ha ez neked tényleg ilyen jó lehetőség és a párod részéről is olyan komoly a kapcsolat, hogy el tudná képzelni veled az életét, akkor szerintem fogadd el, mert ez nem vethet véget egy nagy szerelemnek és együtt építhetitek a jövőtöket akár külföldön is vagy a határ mellett osztrák fizetésből. Ellenben ha nincs benne hajlandóság követni téged, akkor nem ő az igazi.
2023. nov. 20. 23:45
 4/33 A kérdező kommentje:
Hát azért azon a környéken nem igazán. GyMS és Pest megye között nincs olyan nagy különbség a fizetésekben, ahogy tapasztaltam eddig (ismerősök által pl)
2023. nov. 20. 23:45
 5/33 A kérdező kommentje:

Hát ez a munkahely maga nem lenne jó, bejelentéssel is megy a trükközés pl de nem terveznék ott maradni nagyon sok időt emiatt amúgy sem.

Hát párom nem gondolom, hogy 3 és fél hónap után jönne utánam (én sem mernék ekkorát váltani senki miatt ilyen rövid idő után) , amit nem is várnék el tőle és megértek:/

Szóval ezzel az opcióval nem is számolok őszintén szólva.

2023. nov. 20. 23:48
 6/33 anonim ***** válasza:
53%
Én feladnám ezt a kapcsolatot. Nem azért, mert a karrier olyan fontos, hanem mert számomra mindent elmond a kapcsolatokról, hogy ezt nem vele beszéled meg.
2023. nov. 20. 23:49
 7/33 anonim ***** válasza:
61%
Picsafüst mindkét opció amit írsz az infók alapján. Ennyi tanácsot lehet adni.
2023. nov. 20. 23:50
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

"bejelentéssel is megy a trükközés"

. Álommeló... ilyet Budapesten biztosan nem találsz...

2023. nov. 20. 23:51
 9/33 anonim ***** válasza:
49%
Mindenképp karrier!!! Egyértelmű. Pénz nélkül nincs semmi. Kapcsolat se. Ninxs értelme beleragadnod olyan melókba, amit nem akarsz. Menj erre mindenképp, ami tetszene. Pároddal meg vagy meglesztek, vagy nem.....
2023. nov. 20. 23:54
 10/33 anonim ***** válasza:
38%
2: inkább budapesten lehet éhenhalni már. Vidéken egyszerűebben megvagy amai albérletárak mellett. Egyáltalán nem jobbak annyival a fővároai fizetések, mint amennyivel drágább az albi. Sőt, igazán nem is tudom hogyan tudnak megélni azok, akik közigazgatásban meg állami bértábláknan dolgoznak. Ha csak nem örököltek egy lakást, vagy a párjuk eltartja őket. Ezek még 300-at se kapnak. Aki 350 alatt keres, az nem fog tudni félrerakni egyfillért se pesten!! Az embereknek több mint a fele pedig ennyi alatt keres.
2023. nov. 20. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!