Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik államban van a legtöbb...

Melyik államban van a legtöbb illegálisan tartozkodó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy melyik államban van a legtöbb illegálisan élő és dolgozó ember?

Melyik az az állam, ahol a legkönnyebb feketén munkát találni?

2023. nov. 20. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
california, sok mexikói LA-be
2023. nov. 20. 19:58
 2/4 anonim válasza:
52%
California elso helyen, rogton utana Texas. DE most mar minden allamban vannak, es naponta tobb ezren jonnek.
2023. nov. 20. 21:38
 3/4 A kérdező kommentje:
És a kormány miért nem szorítja vissza az illegális bevándorlást?
2023. nov. 20. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kormánynak érdeke, hogy legyen amerikában olcsó munkaerő. Ettől függetlenül ha valaki lebukik, azt kitoloncolják, de nincsen pl gyakori rajtaütéses keresés munkahelyeken, hogy vannak-e ott illegálisok.

Én legálisan dolgoztam kint, többször jöttek a konyhára ételellenőrök, de rendőr vagy bármi ilyesmi megnézni, hogy a munkaerő ami kb 90% külföldiből állt, legálisan tartózkodik-e ott, az sosem volt. Akkor mondták el nekem is, hogy aktívan az állam nem keresi, max ha pl kórházba kerül és lebukik, akkor kitoloncolják, de nem tesznek aktívan ez ellen.

2023. nov. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!