Ha idegen szerelők jönnének a lakásodba megjavítani valamit (pl. klíma,bojler stb.),akkor te ott mernéd őket hagyni a lakásodban?
Ha mondjuk értékes dolgaid vannak (festmények stb.)
Olyan szerelők jönnek, akikkel még sosem találkoztál.
Idegent nem hagyok felügyelet nélkül, kivéve ha eon, telekom stb.
Ha ismerősöm (pl. villanyszerelő, vizes, kőműves stb), akit ismerek, abban meg is bízom, hogy akár otthagyom a kulcsot neki, bemegy, megcsinálja, bezár a munka után.
Minden szerelo lopo csalo szemetnepseg. Folysmatosan figyeld,nehogy ellopjon vmit .
Tegyek szobyeget ahol dolgozik,h ne tdgyd tonkre a marvany/tukorfenyes greslap jarolspot azzal,h leejti a szerszsmokat.
#4:
Legközelebb józanodjál már ki, mielőtt válaszolsz.
"kesobb csak bajt hozna a vallalatra, ha valami tortenik az ugyfel cuccaival"
Pontosan ezért, 9-es. És nem, nem elég egy eon-os póló, látom én, hogy milyen autóval jön a házam elé.
Illetve az értő olvasásra felhívom a figyelmet:
Az ismerősömnél írtam, hogy behihet a zárt lakásba is, nem a többi szolgáltatónál.
A felügyelet nélkül hagyni nálam nem azt jelenti, hogy az üres házban csak ő tartózkodik, hanem mondjuk fent merem hagyni a padlásszobában a telekomos srácot kábelt áthúzni, amíg én lent vagyok a földszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!