Idegen ember a lakásban?
Én egyszer mellézátram az ajtót és órák múlva vettem csak észre. Nem tudom volt-e bent valaki amig aludtam - semmi nem tűnt el. De azóta mániásan zárom az ajtókat. Ráfordítom és megnyomom/meghúzom négyszer.
Arra kell figelni hogy mindig zárd az ajtót. Városban, társasházban is, de családi házban is simán bepofátlankodnak hátha el lehet valamit emelni.
Ilyen sztorim hál' Istennek nincs, de koliban egyszer hétvégén egyedül aludtam a szobában, nem zártam be az ajtót, arra kelek éjjel, hogy csávókám világát nem tudva pillázik körbe a vaksötét szobában. Megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy nem itt lakik, de nem igazán fogta fel, végül rámutattam egy üres ágyra, hogy akkor feküdjön oda, azt' hagyjon aludni, mert holnap korán kelek.
A vicc az egészben, hogy reggel, mikor visszatért az élők sorába, még ő nézett rám döbbenten, hogy "Ne haragudj, de te amúgy ki a fene vagy?" Mondom, őőő, a szoba lakója? :D
Most decemberben törtek be nem napon barnult egyének a vidéki házunkba. Vittek mindent ami mozdítható volt.
Felkavaró.
Benyitottak, majd be is léptek a lakásba, mert párom nem zárta be az ajtót mikor elment dolgozni.
Kutya hamar észrevette, aztán futott szegény. Elég volt az ajtót kinyitni utánna....😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!