Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rajta van anyám területén egy...

Rajta van anyám területén egy ember a lovaival és nem hajlandó letakarodni, illetve egy kamuval zsarolja a szüleim?

Figyelt kérdés

2020 elején megkérdezte apámtól, hogy ráengedheti-e őket legeltetni.. Azóta meg sem kérdezte. Már akkor is tudtam, hogy nagyon durván átveri őket. Állandó oszlopokat és kerítést csináltatott rá. Megpróbálta őket lehúzni is. Engem zaklat 3.éve, mocskolódik, fenyeget. A szüleimnek behazudott valami idióta hazugságot, hogy ha 3 évig vagyis most már tovább is csinálja, nem maradhat rajta, akkor árt neki stb. Azt is megpróbálta a rohadék, hogy megzsarolta őket, hogy adják neki..

Nem tudják hogyan letakarítani. Tönkreteszi. Akkor úgy gondolta, hpgy csak egyszer-kétszer legelhetnek rajta, állandó kerítésről sem volt szó,

2023. nov. 10. 06:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha egyáltalán semmit nem mersz csinálni, vagyis ha ennyire gyáva kukac vagy, mi a frásznak írtad ki a kérdést? Egyáltalán mi a kérdés? Mert ez így csak értelmetlen siránkozásnak tűnik. Se anyádék, se te nem mersz semmit lépni, akkor semmi sem fog megoldódni, nem fogod fel?
2023. nov. 12. 13:15
 32/35 anonim ***** válasza:
68%
azért írta ki, mert egy hatalmas kamu, de mivel elég zaftos, ezért jó sokan reagálnak rá
2023. nov. 12. 13:18
 33/35 A kérdező kommentje:
Én csak tanácsot szerettem volna kérni, lépni a tulajddonos tudna. Ha hatásköröm lenne, holnap elintézném. Körberöhögnének engem, meg nem is intézkedhetne senki. Igen, felfogtam, de valószínűleg, ha anyáméknak ez jó, akkor ez így is marad. Meg is érdemlik.
2023. nov. 12. 13:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha hatásköröm lenne"

Mennyi idős vagy? Mennyi pénzed van?

Közjegyző előtt anyukáddal írjatok bérleti szerződést a terület hasznosítására pl. 3 évre.

Mint bérlő, jogosan lépnél fel! Kérhetsz birtokvédelmet.

2023. nov. 14. 12:57
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Bírósághoz kell fordulni, pert indítani, mert ez birtokvédelmi ügy, és mivel több mint 1 éve tart a jogsértés, így nem a jegyző, hanem a bíróság fogja őt kötelezni arra, hogy elhúzzon. Keressetek ügyvédet és hajrá!
2023. nov. 15. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!