Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rajta van anyám területén egy...

Rajta van anyám területén egy ember a lovaival és nem hajlandó letakarodni, illetve egy kamuval zsarolja a szüleim?

Figyelt kérdés

2020 elején megkérdezte apámtól, hogy ráengedheti-e őket legeltetni.. Azóta meg sem kérdezte. Már akkor is tudtam, hogy nagyon durván átveri őket. Állandó oszlopokat és kerítést csináltatott rá. Megpróbálta őket lehúzni is. Engem zaklat 3.éve, mocskolódik, fenyeget. A szüleimnek behazudott valami idióta hazugságot, hogy ha 3 évig vagyis most már tovább is csinálja, nem maradhat rajta, akkor árt neki stb. Azt is megpróbálta a rohadék, hogy megzsarolta őket, hogy adják neki..

Nem tudják hogyan letakarítani. Tönkreteszi. Akkor úgy gondolta, hpgy csak egyszer-kétszer legelhetnek rajta, állandó kerítésről sem volt szó,

2023. nov. 10. 06:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

#9 Igen, 20202 tavaszán megengedte nekik apám, akié nem is a terület, hanem anyáé, hogy "párszor legeltetheti-e rajta a lovait". Se állandó kerítésről nem volt szó, se.arról,.hogy utána mit művelt. Trükkölkel az egészet kizsarolni akarta, pénzt kicsalni,.emgem zaklatni...Nem hajlandó letakarodni azóta, meg sem kérdezi, hogy na maradhatok-e vagy valami.

Nem mernek hatósághoz fordulni, meg egyébként nem tudom, hogy lehetnek ilyen hülyék, hogy rettegnek tőle, meg kamu szöveggel zsarolja őket, hogy szólni sem mernek neki. De nagyon megszabadulnának tőle, csak nem mernek semmit.

De igazából anyámé, engem inkább a zsarolás, zaklatás része zavar és mint mondtam papíron anyámé, nem tehetek hivatalosan semmit.

2023. nov. 10. 08:56
 12/35 A kérdező kommentje:
A kerítés sem olyan,.hogy odamész és "lebontod". 2 méteres oszlopok lefúrva a földbe, hatalmas drót kerítés végig áram van bele vezetve.
2023. nov. 10. 08:58
 13/35 anonim ***** válasza:
jóvan
2023. nov. 10. 09:07
 14/35 anonim ***** válasza:
79%
A helyedbe megnézném a tulajdoni lapot.
2023. nov. 10. 09:16
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

A tulajdoni lapot kérjétek le.

Milyen hosszú kerítésről van szó, mekkora föld?

Ki kell lesni hogy a csávó mikor megy el dolgozni és utána egy pár ismerőssel szétkapni a kerítést és valahol otthagyni hogy elvihesse.

Valamelyik ismerősnek csak van traktorja, azzal pikk pakk kilehet kapdosni az oszlopokat is.

Aztán ha megvan, fel kell szántani az egészet a francba.

2023. nov. 10. 09:29
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Még a romák se mernének ilyet csinálni más telkével, valami sántít a történettel:)
2023. nov. 10. 10:40
 17/35 A kérdező kommentje:

Anyám a tulajdonos, örökölte sőt jobbbat mondok nektek, száz éve még anyám ősei azon kapáltak, meg szőlő volt rajta. 2-3 ha kb.

Ez az ember rosszabb, mint a romák, bármire képes. Mint mondtam, zsarolja őket, őrült, pénzéhes szemét. Áram van bele vezetve végig.. Arról nem beszélve, hogy az oszlopokat megmozdítani sem tudom. Anyámék arra sem mernek menni, pedig szóltak neki, hogy ezzel vigyázzon ezzel, meg el is birtokolhatja majd.

2023. nov. 10. 11:25
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem csinálnak semmit a szüleid, akkor bizony egy idő után elbirtoklás lesz. Papíron van az, ahogy apád beleegyezett a legeltetésbe?
2023. nov. 10. 11:27
 19/35 anonim ***** válasza:
25%
cool story bro
2023. nov. 10. 11:39
 20/35 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Mondom, önkormányzat, birtokvédelem. Amennyiben jogtalanul van ott a kerítése úgy elbontatják vele és ennyi. De ehhez nekik is akarni kell. Az önkormányzatot már zsarolhatja ahogy szeretné, amikor már felszólítást kap a kerítése elbontására.
2023. nov. 10. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!