Rajta van anyám területén egy ember a lovaival és nem hajlandó letakarodni, illetve egy kamuval zsarolja a szüleim?
2020 elején megkérdezte apámtól, hogy ráengedheti-e őket legeltetni.. Azóta meg sem kérdezte. Már akkor is tudtam, hogy nagyon durván átveri őket. Állandó oszlopokat és kerítést csináltatott rá. Megpróbálta őket lehúzni is. Engem zaklat 3.éve, mocskolódik, fenyeget. A szüleimnek behazudott valami idióta hazugságot, hogy ha 3 évig vagyis most már tovább is csinálja, nem maradhat rajta, akkor árt neki stb. Azt is megpróbálta a rohadék, hogy megzsarolta őket, hogy adják neki..
Nem tudják hogyan letakarítani. Tönkreteszi. Akkor úgy gondolta, hpgy csak egyszer-kétszer legelhetnek rajta, állandó kerítésről sem volt szó,
#18 Nincs róla papírja. Azt is csinálta, hogy állami támogatásokat igényelt anyám területeire, csak kapott MVH ellenőrzést. Ekkor megvárta még anyám nincsen itthon és apámtól mindenféle hazugsággal ki akarta zsarolni anyám adatait, meg aláírást szerezni. Utána a következő húzása az volt, hogy az egészet meg akarták szerezni ezért elkezdte fenyegetni és zsarolni anyámékat. Ezeket legalább megakadályoztam, bár utána rajtam álltak bosszút. Amúgy ezek után nem vagyok benne biztos, hoggy nem hamisítottak valamit, mert kitellik tőlük.
A másik, hogy alapból nem engedném olyat a földemre aki a lányomat zaklatja, mert nem fekszik le vele...
Aljas egy banda, de hivatalosan én nem tudok semmit tenni, mert nem vagyok tulajdonos. Aztán baszki egy köszönöm szépen sem volt tőle, hogy ingyen széttapostatta sárban a dögjeivel a területet...
Cool stroy bro, de igaz.
Igen, 220 V van bele vezetve, egyszer megrázott nagy durva volt.
Inkább valami hivatalos út kellene, mert ha hozzányúlnál még neki áll feljebb. Arról nem beszélve, hogy ebben az időben teljsen szétb@sszák az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!