Főbérlő megteheti, hogy minnden nap veveőket hoz a lakásba?
Figyelt kérdés
Az öcsém nem mer szólni neki. Illetve már mondta neki, hogy a kauciót felejtse el, mert nincs szerződés vagy papír erről az egészről. Mindenhol átcseszik.2023. nov. 9. 19:16
12/19 anonim válasza:
8-as: volt ott egy másik fél is, aki belement ebbe az óccsó' albérlet miatt. Ez szopás így kérdező, én mindent megértek, de ilyenkor látszik, hogy nem éri meg ilyen kockázatot vállalni, ezzel így nem lehet semmit csinálni. És én nem is a kaució miatt aggódnék, de ha nincs szerződés akkor holnap kipakolhatja öcséd minden cuccát, nem tudja bizonyítani, hogy milyen jogcímen tartózkodik ott. Villámgyorsan keressen másik helyet, ha nincs szerződés mehet ő is bármikor bárhová. A fotelharcos 5-ös és 6-os remek tanácsát azért nem javaslom, mert akkor nem simán ki fogja rakni hanem még fel is jelenti.
13/19 anonim válasza:
Megteheti sajnos, mert nincs szerződés, ami védje a testvéredet.
ALAP, hogy a szerződésben kikötjük, a főbérlő be sem jöhet előzetes egyeztetés nélkül a lakásba - igen, ez így működik, neki semmi keresnivalója ott minden nap -, nem még vevőket hoz oda.
14/19 anonim válasza:
#9 ismeretlenül így lehordani valakit szép dolog. Mutatja a te szellemi magasságodat is ne aggódj. Gondolom veled azt csinál a főbérlőd, amit akar és amikor akar. Vagy te vagy a főbérlő, így érthető a hozzáállásod. :D
15/19 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, azért olyat tanácsolni, hogy rongáld szét a lakást, vagy pillanatragasztód be a gépeket, bútorokat..
De amúgy ezek bele is törődtek, hogy ottveszik neki. Velem ordítoztak, hogy persze, hogy papír nélkül azért volt ennyi, vidéki megyeszékhely 150+rezsi, 40 m2. Megérte
2023. nov. 12. 09:35
16/19 anonim válasza:
Öcséd adót csal...Viselje a következményét!
17/19 A kérdező kommentje:
Maximum a főbérlője, de úgyis anyámék fizetik neki, szóval. Én csak segíteni akartam, az lett a vége, hgy ordibálni, mocskolódni kezdett velem, utána meg anyámékkal közösen.
2023. nov. 13. 12:39
19/19 A kérdező kommentje:
Az öcsém, nem a tulaj, lehet félreérthető volt.
2023. nov. 13. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!