Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért csinálta ezt az Eon?

Miért csinálta ezt az Eon?

Figyelt kérdés

Egy héten belül harmadszorra kellett bejelentenem egész utcás közvilágítási hibát, mert megcsinálták és mindig újra elment. Más meg nem foglalkozik vele, nem tudják hogy kell és ha rajtuk múlna, 2 hétig nem lenne (sokszor volt rá példa). Harmadikra nem kaptam a szokásos választ, hogy 48 órán nelül elhárítják. Hanem: "kivizsgálást indítottak a reklamációmmal kapcsolatban és lefolytatják, amiről választ kapok".

Nem reklamáltam, hanem bejelentettem az online oldalukon a közvilágítási hibát, (sajnos adatokat is meg kell adni), nem akartam semmilyen panaszt tenni, meg kivizsgálást. Mi a szart vizsgálnak ki, hogy mitől ment el mindig a világítás, mibe kevertek ezek engem? Nem is írtam, semmilyen panaszt, reklamáció sem volt. Többet ilyenkor kamu adatot adok meg, vicc. Név, email, telefonszám is kötelező. Én bűnt nem csináltam, hogy jogos hibát jelentettem, ezt nem is értem. Megcsinálták azóta. Erre van eszük, hibát elháfítani, vagy ezer éves oszlopakat rendbetenni, nem. Nyilván nem írtam nekik ilyet.

2023. nov. 5. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a teljes településen voltak már napi szintű áramingadozások. Rengeteg bejelentés, hát volt pofájuk ott is sokszor kihozni hogy nem látnak hibát, vagy a betelefonálónál van. Pechjükre mindenki írt erről a facebook csoportba, tehát lehetett tudni hogy hatalmas kamu.

Ez egyszerűen ilyen gány lett, mióta nemzeti. Pofátlanság csúcsa.

2023. nov. 5. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyszerüen én azt sem értem, mit csinálnak, meg milyen reklamáció, a világítást javítanák.meg.
2023. nov. 6. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Stilisztikai problémák csak szaporodni fognak az analfabétákkal egyenes arányban (vagy exponenciálisan?).
2023. nov. 8. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:

En ott dolgoztam az EON Ugyfelszolgalati KFTnel. Ha ugyanazt a hibat mar X-szer bejelentettek, akkor inditanak ra kivizsgalast is, mert a halozatban lehetnek nagyobb galibak is, amik mindig visszateroen okozzak a problemat. Nem az, hogy erre van eszuk, hanem egyszeruen ez egy eloiras, hogy inditani kell.

A sok hiba meg O1G rezsicsokkentesenek koszonheto, tobb mint 10 eve rohad a halozat, mert nincs eleg penz halozatfejlesztesre.

2023. nov. 8. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Hát igen. Több, mint 10. Szerintem közelebb a húszhoz. De igazad van mindenben.

2023. nov. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!