Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális a felső szomszédom...

Normális a felső szomszédom hogy vizes flakonokkal ledobálja a virágaim?

Figyelt kérdés
Panelban felső szomszédom szólt hogy ne tegyek virágokat az ablakba mert allergiás rá és beszáll a pollen, ez engem viszont nem érdekel, mert szeretem a virágokat és máshova nem tudom rakni.. Már harmadjára fordul elő hogy vizes flakonokkal ledobja mind a 3 ablakban a virágaim és azok hatalmas csörömpöléssel leesnek a járdára. Meg volt már olyan is hogy valami ragadós üdítőt odalocsolt az ablakomba. Mit tudok tenni?

2023. okt. 28. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az baj, ha csak úgy vannak kirakva a virágaid, hogy le lehet őket verni egy flakonnal. Úgy biztonságos, ha van egy keret, ami megakadályozása a cserép véletlen leesését. A szomszédnak nincs igaza, a szél több tíz kilométerről is odaviheti a polleneket, másrészt miből gondolja, hogy pont azokra a virágokra allergiás? A legtöbben parlagfűre, fák pollenjére, gombaspórákra allergiások, a virágos növények pollenjét nem viszi a szél, mert méhecskék porozzák be őket, tehát nem szélbeporzásúak, ergo a virágos növénynek az a jó, ha a pollen a virágba marad. Ezt magyarázd el neki, meg azt is, hogy közveszélyes, amit csinál, a lakásból folyamatosan filmezed, és ha még egyszer leönt vagy ledob valamit, csúnya feljelentésre számolhat.
2023. okt. 29. 21:05
 12/12 anonim válasza:
25%
#7 : Kit érdekelne amúgy a felvétel?
2023. okt. 30. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!