Ha Svájcból jövünk haza 20 év után van 100 millió ft melyik részén lenne érdemes házat venni az országnak?
Autó van mindkettőnknek már csak Ausztriába járnánk utána melózni.
Nem az egészet költenénk házvásárlásra max felújításra is jutna.
persze, van 100 milliód, és mégse tetszik a svájci élet?
hmm.
Veled is bármit meglehet etetni, szánalmas. 😂😂
Nem tökmindegy, kamu-e a kérdés?
Akkor lapozzatok.
Miért ne lehetne valaki, aki hazaköltözne? Több ismerősöm hazajött, pedig volt normális egzisztenciája.
Valaki azt írta, hogy a magyarok irigyek stb... Nem irigyebbek másoknál, az itt becsmérlő hozzászólók gyűlölnek mindent, ami magyar, örülnek, ha itthon szarul megy minden, ők az ország ellenszurkolói, addig, amíg a fidesz marad hatalmon. Nekik semmi sem drága, egyetlen eszközük, hogy rossz hangulatot próbálnak kelteni. A lelkükre kötötték, hogy fórumokon, a villamoson, a piacon öntsék mindenki nyakába a szart, és meg is teszik. Szerencsére rohadt kevesen vannak, csak igen hangosak.
Tudják jól, hogy az istenített nyugaton sincs kolbászból a kerítés, de a valóság nem zavarja a bolsevik lelküket.
Én sem értem miért ne költözhetne valaki vissza Magyarországra….
Viszont én is azon a véleményen vagyok,hogy a magyarok nagyon irigyek.
Persze nem mindenki de a legtöbbjük az.És nagyon fáj nekik az,hogy Magyarországon nem jutnak semmire és tudják,hogy ugyan ez várna rájuk külföldön is.
"Magyarországon nem jutnak semmire és tudják,hogy ugyan ez várna rájuk külföldön is."
Jézusom, ezt jól gondold át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!