Budapest legjobb kerülete jelenleg és valsz. a jövőben is a 13.?
Talán egyedüli versenytársa lehetne a 11 és 12. kerület, de szerintem a Városliget és Margit-sziget közelsége verhetetlenné teszi. Bár a budai oldal nyugati része ugyanúgy zöld, de szerintem aki nem ilyen természetjáró kikapcsolódásra vágyik, annak jobb a Pesti oldal.
Munkahely területén a legjobb jelenleg a 13. kerület, úgy nőnek ki a földből az irodaházak, mint a gomba, ez mondjuk lehet évek múlva hátrány is lehet majd.
Egyedül a 13. kerületi mozival nincs sok tapasztalatom. Főleg az Arénába járunk a családdal, meg néha az Örsre az Árkádba.
Hogy látjátok összemérve a 13. kerületet az összes többivel?
Van amiben alulmarad?
22. kerület jónak? A végén oda jutunk ki, hogy Csepel a legjobb.
Mi abban a jó, hogy 1 óra utazásra van a belvár? Ezek a külső kerületek messzire vannak a budapesti feelingtől, kb olyan, mint egy kisebb város vidéken, semmi nincs bennük. Ha meg akarsz valamit akkor utaznod kell 1 órát, lényegében ezek csak földrajzilag budapesti kerületek de semmit sem tud nyújtani a fővárosból.

Te vagy az a tipikius gyakoris kérdezők egyike,aki feltesz egy kérdést,végül az összes hozzászólót lecseszed,akinek más a véleménye.
Honnan gondolod,hogy mindenki állandóan be akar menni a belvárOS-ba?Van aki Csepelt szereti,vagy Kispestet,legyél már ennyi tisztelettel a másik felé b.meg.
Egy kis önfejű gyagyás vagy a 13-ból,semmi más.

Minek kérdezel, ha utána vérig vagy sértődve a válaszokon és kizárólag csak azt a véleményt vagy hajlandó elfogadni, ami veled egyetért??
Nem, szerintem messze nem a 13 a legjobb, pedig éltem ott 4 évet. Sokkal jobban szerettem a 14. kerületet, de jelenleg a 3-ban lakom és nekem egyelőre ez viszi a prímet.
Remélem azért képes vagy felfogni, hogy nem mindenkinek ugyanazok a preferenciái, mint neked! Nem bizony, nem mindenki akar a “belvárba” mászkálni folyamatosan, nem mindenki akar folyamatosan nyüzsgésben lenni! Bármennyire is hihetetlen, de nem te és a te véleményed az etalon, szóval itt lenne az ideje tiszteletben tartani mások véleményét, ha már elvileg arra vagy kíváncsi….

Belvar :DD Joisten..
Amugy Ujlipot tenyleg jo, de a 13.ker resze Angyalföld is, na hat nem szivesen elnek ott.. Budai keruletek sokkal jobbak.

13. kerület, mint a legjobb kerület :D :D :D
Eszembe se jutna a betondzsungelbe költözni az irodaházak sűrűjébe, az állandó forgalomba, zajba, hogy érezzek egy kis “budapesti feelinget” :D
Nekem tökéletes a 12. ker. is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!