Budapest legjobb kerülete jelenleg és valsz. a jövőben is a 13.?
Talán egyedüli versenytársa lehetne a 11 és 12. kerület, de szerintem a Városliget és Margit-sziget közelsége verhetetlenné teszi. Bár a budai oldal nyugati része ugyanúgy zöld, de szerintem aki nem ilyen természetjáró kikapcsolódásra vágyik, annak jobb a Pesti oldal.
Munkahely területén a legjobb jelenleg a 13. kerület, úgy nőnek ki a földből az irodaházak, mint a gomba, ez mondjuk lehet évek múlva hátrány is lehet majd.
Egyedül a 13. kerületi mozival nincs sok tapasztalatom. Főleg az Arénába járunk a családdal, meg néha az Örsre az Árkádba.
Hogy látjátok összemérve a 13. kerületet az összes többivel?
Van amiben alulmarad?
Most írtam le.
Nem tudsz olvasni?
Az,hogy te ezt leírtad,és ez a véleményed,az egy kb. annyit ér,mintha én kijelenteném,hogy a világ legszebb színe a hupilila.Tehát semmit.
Mások szerint más kerületek a legjobbak.
Azért mert két hete felevett a fene valami faluról a 13 ba,nem kell hanyadt dobnod magad.
Ha irreleváns volna a vélemény, akkor volna talán mérvadó az állításod, így nem az.
Írtam ész érveket, gazdaságilag és fejlődésileg a top1, aki nem a 13-ban él, vélhetőleg azért mert nincs pénze megfizetni Újlipótot
A TE értékrendedben lehet a legjobb, - nincs ezzel semmi baj, - de szerintem sokan vagyunk olyanok, akik másként gondolják - és ezzel sincs semmi baj.
NEKEM nem szimpatikus hely!
4
Te ennyire el vagy szállva a 13-tól(?)
Mi az,hogy nincs pénze megfizetni?Arra nem gondoltál,hogy esetleg van olyan ember,aki más kerületben érzi jól magát?Pl. én sem mennék oda lakni,jó nekem a 11 egyik legjobb helye.Nem gondolom úgy,hogy rossz a 13,elég jól ismerem,de azért,mert neked jó,ne akard mindenkire ráerőltetni a nézetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!