Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szóvá tehet ilyet,követelhet...

Szóvá tehet ilyet,követelhet tőlem ilyet a felső szomszédom?

Figyelt kérdés

Van egy társasházban egy földszinti lakásom.

A lakáshoz tartozik egy,

30m2-es térkövezett terasz,és privát körbekerített 150 m2 saját zárt kertrész.

Szoktunk ott barátokkal kint grillezni,és a felettem lakó szomszéd, többször haragosan panaszkodott nekem,hogy felfelé száll a füst,érzi a grill hús szagát és ez elviselhetetlen számára,ne grillezek vagy,ha mindenképpen grillezni akarok csak akkor tegyem mikor ő nincs otthon.

Követelhet ilyet tőlem,hogy ne grillezek vagy csak akkor mikor ő nincs otthon?

2023. okt. 12. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Beszéld meg vele, hogy előre szólni fogsz mindig, ha grillezést tervezel. Így esetleg ő is tud előre tervezni, hogy mikor menjen el otthonról, vagy mikor ne nyisson ablakot. Szerintem ez alap dolog normális emberek között. Engem sem zavar, ha házibulit tartanak, de szólnak előre, így tudom, hogy jaj ma sokáig kell filmezzek, mert hajnalig megy a buli. De ha nem szólnak, csak azzal szembesülök, hogy óriási lárma van, miközben aludni próbálnék, nagyon ideges lennék. Gondolj bele az ő helyzetébe is.
2023. okt. 12. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Talán meg lehet vele beszélni, hogy addig csukja be az ablakot. Végső esetben adj neki pénzt, vagy mozijegyet.
2023. okt. 12. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem érdekelne. Nekem is volt ilyen szrrágó szomszédom. Csukja be az ablakot, ha zavarja a füst és ennyi, de nehogy már egész nyáron ne grillezhessek, mert ő hisztizik.

Nem hiszem el, hogy azt kéthavi egy alkalmat - értsd: max. 1 órás időtöltés, míg leég a parázs is - nem bírja tolerálni. Nevetséges.

2023. okt. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!