Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Főként Miskolciak! Mit gondolt...

Főként Miskolciak! Mit gondoltok a városotokról?

Figyelt kérdés
És az ott élőkről? Szerettek ott élni? Milyenek ott az emberek?

2023. okt. 7. 21:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

#1: "Utálok itt élni, utálom a borsodi mentalitást.10kmre lakunk Miskolctól, sűrűn járunk Miskolcra.Ha még nem élsz itt akkor ne is gyere."

Akkor minek jársz be Miskolcra, miért nem "parasztániában" intézed a dolgaid? Az jó, hogy a nagyvárosban van szupermarket, munkahely, miegymás, vidéken meg a népboltban délután már nincs kenyér.

2023. okt. 23. 13:38
 32/40 anonim ***** válasza:
29. Úgy látom.leragadtál a bűnözés részén amit csak 1 szóval említettem. De mit szólsz ahhoz hogy egy putri az egész? Koszos, peregnek a csempék az aluljárón, az utak szet vannak törve, gazos a környék. Senki se módja hogy jó érzés. Megszoktuk? Igen. De ez nem jelenti higy szeretni is kell.
2023. okt. 23. 14:36
 33/40 anonim ***** válasza:

Na, akkor legközelebb megfigyelem a Tiszait, mert nekem eddig nem tűnt fel, hogy koszos lenne, és peregnének a csempék. A műemlékjellegű főépülettel és a várótermekkel semmi gondom, a peronokat nem rég újították fel. Az Y-híd is új beruházás, arra nincs széttörve az út.

Az aluljáró 50 éve szinte változatlan, azzal csinálhatnának valamit.

Volt évekkel ezelőtt egy terv az egész villamos- és buszvégállomás átalakítására, és a Búza-téri távolságibusz terminál odaköltöztetésére, sajnos a látványterveken kívűl nem lett belőle semmi, ugyanúgy, mint az ITC-székház hivatalinegyeddé alakításából sem.

2023. okt. 23. 18:26
 34/40 anonim ***** válasza:

#22: "Voltál már a szetpéteri kapuban "

Azzal meg mi a baj?

2023. okt. 23. 18:30
 35/40 anonim ***** válasza:
33. Ne fáraszd magad. Én nem a pályaudvar épületről beszéltem hanem a környékéről és az aluljarorol, a BarossG útról, selyemretrol. De ha neked tetszik ez a környék rendben. Csak én úgy gondolom hogy nagyon sok ilyen hely van Miskolcon, ezért lehangoló.
2023. okt. 23. 19:45
 36/40 anonim ***** válasza:
A Selyemréttel nem tudom, mi a gond. Egy régi lakótelep, parkokkal, ugyanúgy, mint a Szentpéteri-kapu vagy a Kilián. A "nagyon sok ilyen hely van" szerintem túlzás. Nekem sem tetszik minden, de ez van, láttam már jobbat is, rosszabat is.
2023. okt. 24. 09:50
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell mondatomba belekötni. 1 órája jártam ott és biztos nem írtam el semmit. Probaltam a te rozsaszin szemuvegeden keresztul nézni de nem ment. Ha neked semmi bajod vele akkor én zt is elfogadom, valoszinű ezt szoktad meg, nincs összehasonlítási alapod. Nekem van. Mindig rossz érzésem van ha ott járok. A kiliánrol nem beszéltem. De had ne soroljam már fel azokat a részeket amik le vannak rombolódva.
2023. okt. 24. 11:34
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Miskolc tok jo hely
2023. okt. 24. 12:39
 39/40 anonim ***** válasza:

Oké, hagyjuk a vitát, csak még jobban lejáratjuk Miskolcot olyanok előtt, akik csak hallomásból ismerik félre.

Nincs összehasonlítási alapom? Csak olyanok, mint pl.: Amszterdam, Róma, Párizs, Prága vagy akár Gdansk. Mondhatnám, ezek "városok", nem Miskolc, de nincs értelme azokhoz hasonlítani. Akkor már inkább Kassához, ami egykor Miskolc-kaliberü város volt. Azt hiszed, nem látom, hogy elhúzott fejlődésben Miskolc mellett?

2023. okt. 24. 12:40
 40/40 anonim ***** válasza:

#40: Én tudok kellemesebbet:

Sej, haj Rozika, mondok néked valamit,

Gombold ki a selyeminged elejit.

2023. okt. 24. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!