Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Főként Miskolciak! Mit gondolt...

Főként Miskolciak! Mit gondoltok a városotokról?

Figyelt kérdés
És az ott élőkről? Szerettek ott élni? Milyenek ott az emberek?

2023. okt. 7. 21:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%

#30: "Magyaroknak borzalom lehet"

Akkor én már 63 éve borzalomban élek. Hogy nem vettem észre eddig?

2023. okt. 9. 10:30
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

#7: "Gyanitom, hogy ez egy Borsod is csak sztereotipia."

Szerintem csak a valakik által rendszeres időnként feltett Miskolcot és a benne lakókat degradálni kívánó, provokatív kérdések következő példánya.

2023. okt. 9. 10:35
 13/40 anonim ***** válasza:
97%

#5: "Egy ismerősöm ott él és kifejezetten utálja. Akár a helyet és az ott élőket."

Rossz lehet neki. Akkor miért nem költözik máshova?

2023. okt. 9. 10:39
 14/40 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon jó hely LENNE Miskolc és egész Borsod is - Ha nem lennének itt ezek a mocskos "zsiványok"!

Bár elvinnék az összeset a Dunántúlra és vissza se hoznák őket soha az életben...!

2023. okt. 10. 07:27
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Varpalota.
2023. okt. 10. 11:08
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

Rosszabb a híre, mint a valóság. Egyik legszebb természeti adottságokkal rendelkező város. A Bükk gyönyörű, igaz hogy kocsi nélkül szörnyű sok esetben, az MVK Zrt-t elég rendesen leépítették az évek során. Volt olyan hogy 20-30 percet álltunk januári délutánon hétköznap, mert kimarad egy-egy járat. Aztán egyszerre 2 ugyanolyan járat érkezett.

A másik vicc hogy az egyetemen autóval cirkálnak fel-alá a polgárőrök, de a drogos cigányokhoz nem mennek oda a belvárosban

2023. okt. 11. 12:47
 17/40 anonim ***** válasza:
93%
Hol látni a belvárosban drogos cigányokat? Mármint, akik drogot árulnak, vagy fogyasztanak? (Miskolciként kérdem.)
2023. okt. 11. 13:20
 18/40 anonim ***** válasza:
78%

Vannak jobb kornyékek és vannak rosszak mint a legtöbb nagyvárosban. A normálisabbak szirma, tapolca, diosgyőr, felsőmajlát elég jó részek. De általanossagban nem szeretek itt élni.

Hogy miért? A Bükk szép, de ahogy mások is írták, ha nincs autód esélytelen egy normális kirándulás, mert már az átszállással elmegy a kedvem olyan ritkán járnak a buszok.

A központi átszállós részek nagyon lepukkantak (Búza tér, Tiszai, Újgyőri), és ott a közbiztonság se jó. Tehát mire odaérek egy helyre majdnem biztos hogy át kell gázolnom egy ilyenen, es ugyanezt a visszaúton is.

Minden nagyon el van hanyagolva, sehol sincs pénz a felujításokra. A mostani miskolctapolcai útfelújítások régebbi unios forrasokbol vannak, ugyhogy ha ennek vége egy darabig nem lesz semmi fejlődés. Nem vagyok telhetetlen, de rohadtul nem lakok tapolca közelében, inkabb a turisták fogják élvezni az előnyét meg nyilván az ott lakók. Máshol is kellenének felujitasok amikkel soha senki nem foglalkozik.

Az emberek olyanok mint máshol szerintem.

5. Kérdező ha az ismerősöd is itt él akkor magát is utálja?

2023. okt. 22. 12:27
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt. Miskolc egész jó hely. Nyilván vannak veszélyesebb környékek, de hol nem? Jóval szebb mint sokak által agyondicsért Budapest, Szeged, Veszprém...
2023. okt. 22. 15:42
 20/40 anonim ***** válasza:
Nem a veszélyessegen van a hangsúly, hanem azt próbáltam elmondani hogy el van hanyagolva a város és ez lehangolová teszi.
2023. okt. 22. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!