Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Külföldre költözést hogy...

Külföldre költözést hogy oldja meg, akinek nincs autója, jogsija?

Figyelt kérdés
A legutolsó fazekat, ruhaszárítót, szandált, és gyakorlatilag mindent el kell adni, ami 1 bőröndbe nem fér be, ott meg újakat venni? Hogy szokás ezt?
2023. szept. 30. 23:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
Az egyik sporttáskás vagyok. Hirtelen jött a költözés ötlete, volt kb 10 másodpercem eldönteni. Ismerős ajánlott egy szobalány (férfi vagyok amúgy) munkát Ausztriában, bentlakás, kaja biztosítva stb. Pont elegem lett otthon mindenből, úgyhogy igent mondtam ennél szarabb már úgyse lehet alapon. Dolgoztam ott egy évet, összespóroltam egy kaucióra és komplett lakásberendezésre valót, aztán melóhelyet is váltottam, ami többet fizet, azóta se mentem haza. Ez volt 3 éve.
2023. okt. 3. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!