Budapesten van most valami külsőbb kerület ami viszonylag gyorsan fejlődik vagy várható valami nagyobb beruházás?
Életem első lakásvásárlása előtt állok a 2024-es évben. Őszinte leszek nagyon sokat utaztam, és totál ki vagyok már égve tőle, ezért belső kerületben nézelődök.
7. és 13. és 14. kerület ez a három ahol gondolkozom, de ezek drágábbak is egy picivel, mint a külsők.
Valamilyen 1 szobás valószínű gázkonvektoros lakásra esik majd a választás.
Maradjak a belsőnél vagy lemondjak a közelség okozta kényelemről mindössze 5-6 négyzetméter pluszért, amennyit spórolnék vele?
Javaslom a X. kerület azon részét ami a IX. kerülettel határos.
Ott még megvan ugyanaz a milliő ami a IX. kerben, ugyanúgy metróvonalon fekszik, azaz brutálgyorsan ott vag ybárhol, de mivle már hivatalosan Kőbánya,így kicsit olcsóbb.
Távfűtéses panelek is vannak ott, nem kell a gázkonvektorral szarozni.
Mennyit szánnál rá amúgy?
Összesen 31 millióm van.
Ebben benne van minden, ügyvédi költség is.
Viszont az illetéket megkérném 12 havi részletre.
Akadnak már 30 millió körül garzonok, meg gondolom 1-2 milliót lehet is alkudni belőle.
Azt sajnálom, hogy 2-3 éve nem volt még ennyi pénzem. 4 éve konkrétan zuglóban láttam 22 millióért 2 szobás lakást.
Jaaa, abból már kijön ilyen 35-39 m2-es másfélszobás cucc.
Most kicsit javul a vevők helyzete, jobban alkuképesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!