Mi miatt szeretsz Veszprémben lakni?
Szeret a rossebb ott lakni, ahhoz képest hogy egy megyeszékhely, szerintem igen tré. Össze sem hasonlítható egy Székesfehérvárral, Győrrel, Szegeddel vagy Péccsel.
Szórakozási lehetőségetek nem tudom, mert nem vagyok már 18 éves, de most például nézd meg a Plázát. Egy értelmes üzlet nincsen benne.
Egészen talán 2-3 évvel ezelőttig még Media Markt sem volt. Lett, de olyan, hogy a Stop-Shopnál a Big Trafik nagyobb mint a veszprémi Media Markt 😅 Venni akarsz egy páraelszívót, van 3 db, aztán viszontlátásra. Fehérváron meg van 60 db, egy egész sor páraelszívókból áll. Természetesen ez csak egy példa volt.
"Össze sem hasonlítható egy Székesfehérvárral, Győrrel,"
Én pont Győrből költöztem Veszprémbe és sokkal jobb itt. Az emberek normálisabbak, a városvezetés messze jobb mint Győrben.
"Venni akarsz egy páraelszívót, van 3 db, aztán viszontlátásra. Fehérváron meg van 60 db,"
Győrben 2 mediamarkt van és egyikben sem volt páraelszívó mikor venni szerettem volna.
A privátra:
Nem vagyok veszprémi. Csak nagyon szeretem a várost. Valami miatt megmagyarázhatatlan módon vonz.
Veszprém egy elcseszett város lett...
2-es én szerintem meg Győr szászor jobb mint Veszprém voltam már ott egy párszor sokkal több hely és étrermesebb uzletek vannak mint itt. És mint torzsgyokeres veszpremi a varosvezetes a legalja itt.
Kerdezo, mert te hogy latod ezt ?
Lett egy Gyarkert ami ugy volt hogy lakopark lesz de a kedves polgi meggondolta magat... nincs itt semmi erdekes szerintem
"Modern városok", Veszprém???... A maga gyönyörű óvárosi részével....???
Miben változott még?
Olvastam, hogy elég csendes város. Mindig is ennyire az volt, csak nekem, turistaként nem tűnt fel? Azaz nem hiányoltam a nyüzsgést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!