Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon szemét szomszédnak...

Nagyon szemét szomszédnak ciki nem köszönni és levegőnek nézni? Muszáj jófej lenni akkor is ha iszonyat szemét veled?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 09:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Fene tudja, én se tartom sokra a szomszédaim többségét, mert a többség itt buta, züllött, igénytelen, alkoholista szemetelő láncdohányos. De azért a köszönésen nem szoktam spórolni, mivel igazából 1-2 szó az egész. Azt se nagyon szoktam kiadni hogy mit gondolok róluk, miért tenném? Nincs szükségem a frusztrált hőbörgésükre és ellenségeskedésükre, magyarázkodásukra és valóságtagadásulra. Szimplán csak nem beszélek a többséggel. De köszönés az megvan, mert miért ne? Attól hogy nem tartom őket sokra, még nem akarok feleslegesen alapot adni az ellenségeskedésre.

Bár kérdező nálad ahogy olvastam más a helyzet, ott konkrétan dúl a háború. Tehát gyakorlatilag tehetsz amit gondolsz, nem a köszönésen fog már múlni. Szóval jófej ne legyél velük, nem érdemlik meg. De a köszönönés kapcsán tedd amit helyesnek érzel, mert ezen itt már tényleg nem sok múlik.

2023. szept. 8. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem köszönni gáz.

Jófejnek lenni meg már túlzás.

Szóval jól kisarkítottad!

2023. szept. 8. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmit se muszaly.. de en biztos nem laknek ilyen helyen. Ciganyok mi?
2023. szept. 8. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:
8%

13

"muszaly" és ciganyozás... Nem vagy te MiTanyánkos? XD

Ha te azt tudnád, hány meg hány fehér magyar kukázóval találkozom! Többel, mint cigánnyal.

2023. szept. 8. 12:12
 15/19 A kérdező kommentje:
13/nem, nem romák. "rendes" emberek.
2023. szept. 8. 12:32
 16/19 A kérdező kommentje:
14/igazad van szemétségben lényegtelen a bőrszín vagy a származás. undok, irigy vagy kiutáló lehet egy jómódú, "rendes" száz éve ott lakó, "fehér" közösség akinek csípi a szemét h egy idegen beköltözött.
2023. szept. 8. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
100 éves emberek megérdemlik a tiszteletet ha már ott laknak száz éve , jól gondolom hogy neked is vannak mentális problémáid nem csak a szomszédoknak . a te problémádra a megoldás a szomszédmentes ingatlan
2023. szept. 8. 14:13
 18/19 A kérdező kommentje:

17/remélhetőleg nem mondja senki neked hogy ezer éve nem láttalak, mert tóba ugrassz ha megtudod hogy minimum 1000 éves lehetsz. 🤦

de ha te azt hiszed h ki kell ny@lni a sejhaját X ideje ott lakóknak amíg csak élsz, mert te új lakó vagy, valóban jobb az ilyen szomszédoktól mentes utca (ingatlan), mint amilyen te vagy.

2023. szept. 8. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Milyen falu ez? Én is falun lakom, de azt se tudom élnek e még a szomszédok. Vagy mi van velük. Ez valami nagyon elmebeteg hely lehet ahol te vagy. Ha tényleg ennyire utálnak a semmiért.
2023. szept. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!