Nagyon szemét szomszédnak ciki nem köszönni és levegőnek nézni? Muszáj jófej lenni akkor is ha iszonyat szemét veled?
Fene tudja, én se tartom sokra a szomszédaim többségét, mert a többség itt buta, züllött, igénytelen, alkoholista szemetelő láncdohányos. De azért a köszönésen nem szoktam spórolni, mivel igazából 1-2 szó az egész. Azt se nagyon szoktam kiadni hogy mit gondolok róluk, miért tenném? Nincs szükségem a frusztrált hőbörgésükre és ellenségeskedésükre, magyarázkodásukra és valóságtagadásulra. Szimplán csak nem beszélek a többséggel. De köszönés az megvan, mert miért ne? Attól hogy nem tartom őket sokra, még nem akarok feleslegesen alapot adni az ellenségeskedésre.
Bár kérdező nálad ahogy olvastam más a helyzet, ott konkrétan dúl a háború. Tehát gyakorlatilag tehetsz amit gondolsz, nem a köszönésen fog már múlni. Szóval jófej ne legyél velük, nem érdemlik meg. De a köszönönés kapcsán tedd amit helyesnek érzel, mert ezen itt már tényleg nem sok múlik.
Nem köszönni gáz.
Jófejnek lenni meg már túlzás.
Szóval jól kisarkítottad!
13
"muszaly" és ciganyozás... Nem vagy te MiTanyánkos? XD
Ha te azt tudnád, hány meg hány fehér magyar kukázóval találkozom! Többel, mint cigánnyal.
17/remélhetőleg nem mondja senki neked hogy ezer éve nem láttalak, mert tóba ugrassz ha megtudod hogy minimum 1000 éves lehetsz. 🤦
de ha te azt hiszed h ki kell ny@lni a sejhaját X ideje ott lakóknak amíg csak élsz, mert te új lakó vagy, valóban jobb az ilyen szomszédoktól mentes utca (ingatlan), mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!