Nagyon szemét szomszédnak ciki nem köszönni és levegőnek nézni? Muszáj jófej lenni akkor is ha iszonyat szemét veled?
Én is ezt teszem az én szomszédommal, ha ő nem tartja be a közösségre vonatkozó etikettet, minek kezeljem emberként?
Aztán lehet, ő is azt mondja rólam, hogy nagyon szemét vagyok, szerintem csak annyi a bűnöm, hogy nem kommunikálok vele, mert elég más világ vagyunk.
Miben nyilvánul meg, hogy szemét a szomszédod?
1/becsületsértés (pampogva adja tudtomra és a többit is ellenem hergelte), amikor kimegyek az udvarra szitkozódik, anyázik, indirekt de nekem címezve
nagyon el akarnak takarítani a falusi utcánkból, egyedülálló vagyok, fél éve költöztem ide kutyával (aki egyetlen egyszer átszökött és fogva tartották egy darabig meg vigyorogtak h keresem, hívom) szóval megy a többnyire rejtett szadizás ezerrel. azt hiszik mert ők évtizedek óta laknak, kikészíthetnek, elüldözhetnek egy félénk jövevényt.
Sajnos ez van, vagy haverkodsz 1000-rel boldog, boldogtalannal, vagy ellenség vagy.
Ha az ember nagyon vidékre költözik, egy komoly pszichológiai kurzust kell legyűrnöd, nekem nem sikerült. :(
3 vagyok én meg, azért írtam a "nagyon" vidéket, ilyen helyen élek, kb van a fekete, meg a fehér. Van vidék és vidék között különbség, nagyonis.
Az hogy elzártan, a normalitásokat betartva, diplomatikusan éljél, eleve kizárt itt, már csak ezért kikezdenek.
Lehetnék én is a tahó szomszédod, igazság szerint én is ha meglátom az én szomszédomat, kb a bicska nyílik ki a zsebemben. Miért?
A csontsovány kutyáit rövid láncon tartja a tűző napon, az, hogy a kerítését megcsinálja, nem pálya. A macskáját én etetem, hordom állatorvoshoz, megegyeztünk, cserébe ő néha lenyírja a füvet nálam. Sosem nyírta még le.
Olyan állatokat tart, olyan rossz körülmények között, hogy komplett patkánytanya már a környék.
Tavaly a hátsó kertemben szedte a cseresznyét...kivágta a barackfámat, de ahhoz már béna volt, hogy átvigye a saját kertjébe.
Kiderült, kispályás betörő a csávó, többször volt sitten.
Már ahogy itt jön megy az utcában, kb olyan, mint egy RPG-ben a tolvaj karakter, akit alig veszel észre.
Na, én ezért nézem levegőnek a szomszédom.
ja, 8 vagyok, azt kihagytam, hogy a hátam mögött toborozta a helyi cigókat, hogy agyonverjenek.
Ott volt a terv megbukva, hogy a helybéli cigókkal kb már mind beszélek, ők mondták vissza...
Cigókkal meg inkább nem szívózok, abból komoly baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!