Albérletezés, vagy a munkahelyemtől 65-km-re lakást venni?
Lenne lehetőségem a munkahelyemtől 65 km-re lakást venni, ott ugyanis kevesebb mint fele annyiba kerülnek a lakások, mint abban városban, ahol dolgozom. Ehhez kb.8 millió ft hitelt kellene felvennem. Ha megunnám az ingázást, akkor kiadnám a lakást, de egyelőre azt tervezem, hogy onnan járnék be.
Szerintetek ez egy jó ötlet?
Kb 50-55 perc egy irányba az út
Napi ingázó vagyok. A vezetést meg lehet szokni, hogy 1 órát vezetsz. Persze ködben, sötétben, hóban, szakadó esőben annyira nem jó. Az én utam pl. nem forgalmas, lehet haladni, nincs dugó.
A hitel miatt nem aggódnék, ez azért nem örült nagy összeg, nekünk is forinthitelünk volt, az nem szállt el. Ha lehet, olyan konstrukciót válassz, hogy lehessen előtörleszteni ingyen, nekünk olyan volt. Ha szeretsz vezetni, sztem nem lesz probléma. De vegyél tartalék autót, vagy legyen kitől kölcsönkérni, ha pl. a tiéd vmi miatt nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!