Kanadában vagy Norvégiában élnél?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 13:02
A kérdező szavazást indított:
Kanada
Norvégia
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én Kanadába mennék inkább ha csak a kettő közül lehet választani. Kanadában többnyire befogadóak, olcsóbb a megélhetés, és biztonságot nyújt minden tekintetben.
2/9 anonim válasza:
Kanadában szeretnék élni ha választhatnék.Elsőnek Toronto vagy valamelyik nagyváros utána ha átvettem a kanadai életmódot vidéki kisebb városba mennék.
3/9 anonim válasza:
Nekem hiányozna Európa, szóval egyértelműen Norvégia. A nyelvtanulás miatt nehezebb lenne ott, de igazából annyira nem baj, mert tetszenek a skandináv nyelvek alapból.
5/9 anonim válasza:
Kanada, favágók közt ellennék simán.
6/9 anonim válasza:
Norvegia, mert Europaban erzem magam otthon.
7/9 anonim válasza:
Nekem nehéz a döntés, mert mind a kettő nagyon tetszik.
8/9 anonim válasza:
Az időjárás mindkét helyen nekem való, de Norvégiát sokkal szebbnek találom. Kanada túl messze van, bár az igaz, hogy ott legalább láthatnék tengeri vidrákat. ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!