Norvégiában, svájcban, egyéb gazdag országokban élők, mennyire csökkent az életszínvonalatok?
Gyermekeim huszonéves korukban elmentek itthonról mindketten Svédországba.
Én mondtam nekik, hogy fogtok ti még sírva jönni haza, az Európai Unió vezetői már akkor is ilyen dilettáns barmok voltak mint most és folyamatosan romlott a színvonal dehát elvakult fiatalok voltak.
Jelenleg 40es éveikbe járnak és mindannyian hazajöttek, még a külföldi származású párjaik is jöttek velük. 2 évvel ezelőtt tértek haza, a szakmával ami a kezükben van itthon sokkal jobban meg tudnak élni. Lehet, hogy számokban nem kapnak annyit, de ha összehasonlítjuk a kinti és az itthoni életnek a költségeit akkor sokkal jobban kijönnek. Saját házuk van itt, míg odakint csak egy szűkös albérletre telt és ami nagyon fontos, hogy itten nincsenek terrorista események mert mi nem engedjük be a migránsokat és emiatt is nagyon örülök, hogy hazajöttek. Jól is érzik magukat. Unokák is vannak akik kint születtek és sokkal jobban érzik magukat itthon ők is, tetszik nekik a Balaton, illetve a horvát tengerpart is közel van. Nekik onnan elég sokat kellett utazniuk, hogy természetes vizekbe strandolhassanak mert ott más az éghajlat is.
Mindenhol jó, de a legjobb itthon.
Jó, a saját ház/lakás könnyű buli úgy, hogy svéd fizetésből teszel rá félre magyarisztáni árakkal. + gondolom a hatalmas ingatlanáremelkedések előtt vették.
Svédország sajnos tényleg el lett cseszve abból a szemszögből, hogy befogadtak 2 millió muszlimot.
De norvégia, svájc azért különb hely jóval
#1 Te valami Fidesz propagandista vagy?
Jól tolod amúgy, szerintem nem kicsit talán túl is, de butábbaknál működhet ;)
Amúgy, ha levesszük az EU-fikázó megmondó dumát, meg a még a külföldi is jobban szeret itt szöveget, nem mondott hülyeséget az egyes. Egy rakás külföldre kölzötőtől hallom, hogy hazaköltözik, mert hiába jobb az az ország, nem otthon van. A skandináv országokban a klímát külön kiemeli mindenk odaköltöző.
Szóval én elhiszem amit az egyes mondott, csak hozzáköltött egy csomó hülyeséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!