Van jogom beleírni az albérlet hirdetésébe hogy bizonyos embereknek nem szeretném kiadni?
Jézusom hetes, ezt te sem gondolod komolyan..
Tételezzük fel, van egy 15 éves rokonom
Mondjuk a testvérem. Szép lenne, ha engedély kellene, hogy eljöjjön
Ha már kifizetem a bérleti díjat, lecsengettem a kauciót is, a közös költséget, becsületesen fizetek minden hónapban, szépen rendben tartom a lakást, nem hangoskodom egyáltalán, tisztelettel vagyok másokra, nem dohányzom,állatom nincs, na nehogy már ne jöhessen el egy kiskorú rokonom se. Ez nevetséges. 🤣🤣
Nem valami kib. Ott remete vagyok. Nyilván nem életvitelszerűen van ott.
Ez pedig...
Berlo max 1 vendeget fogadjat egyszerre. Tobb vendeg fogadasa szerzodesszegesnek minosul es a berleti szerzodes azonnali aztomatikus megszuneset vonjs maga utan azonnali kikoltozessel es berbeado jogosult megtsrtsni a teljes kauciot...
Akkor ennyi erővel a fiatal ne hívja át mondjuk a szüleit a vasárnapi ebédre se. 🤣🤣🤣
Nem szükséges és talán nem is szabad beleírni, még a végén téged vádolnak meg rasszizmussal. Aztán az inzultálástól kezdve sok minden más is érhet érte.
Amit viszont megtehetsz, hogy szűröd a jelentkezőket. Ha jó árba van jó helyen az albérlet, garantáltan sokan fognak jönni. Alapesetben is az lenne, hogy a számodra legszimpatikusabb, legmegbízhatóbbnak, legproblémamentesebbnek fogod kiadni. Most ha ez a metszet nem fedi azokat a "bizonyos embereket" akiknek nem akarod kiadni, hát így jártak. Nem kell tudniuk mi az ok, van rengeteg jelentkező, te döntöd el kinek adod ki, onnét senki nem kérhet számon ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!