Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ausztria vagy Svédország? Te...

Ausztria vagy Svédország? Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Fenti két ország közül melyikbe költöznél ki szívesen, ahol tovább folytatnád az életed? Az országon belül hol élnél/élsz?

Pro és kontra a két ország között? Ha esrtleg van aki ezen országokban él és van tapasztalata azt szívesen veszem.

Ha nem ezen országok, akkor melyiket választanád?

Persze azoknak releváns a kérdés akik tervezik hogy kiköltöznek, vagy már meg is tették.

Köszönöm a válaszokat!

2023. aug. 19. 20:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
46%
🇭🇺💓🇦🇿🇧🇾🇮🇷🇯🇵🇰🇵🇷🇸🇷🇺🇹🇷🇨🇳
2023. okt. 5. 05:50
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább valami mediterráni térségbe.
2024. márc. 6. 08:38
 23/29 anonim ***** válasza:
16%
Bármelyik EU-s országot szívesebben váasztanám, mint Ausztriát. A világ legundrítóbb helye. (Nem csoda, hogy Hitler onnan származott.)
2024. ápr. 2. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:
22%
Epic fail. Hitler német volt.
2024. ápr. 2. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

Epic fail. Hitler osztrák volt, csak Németországba költözött 20 éves korában.

2024. ápr. 2. 14:06
 26/29 anonim ***** válasza:
20%
Hitler maga tagadta meg az osztrák eredetét. Német volt.
2024. ápr. 2. 17:58
 27/29 anonim ***** válasza:
71%

Hű, látom sokan nem ismerik a történelmet...

[link]

Legelső mondat: "osztrák születésű német politikus".

2024. ápr. 2. 20:05
 28/29 anonim ***** válasza:
86%
Szoros, de inkább Ausztria, szeretem az Alpok hangulatát, meg németül tudok valamelyest, azt könnyebb lenne társalgási szintre felhozni, svédül egy szót sem tudok.
2024. ápr. 2. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

Én is Ausztriát választanám, sokkal biztonságosabb ország, meg közel is van, és az időjárásuk is hasonló, mint az itthoni.

A svéd nyelv viszont sokkal könnyebb, mint a német, nincsen túlgondolva a nyelvtan, egyszerűek a ragozások, a kiejtés kb ugyanolyan könnyen megtanulható a magyarok számára, mint a német kiejtés.

Svédország viszont már nem ugyanaz, mint ami a 70-es, 80-as években volt, bár a magyar fejekben még ez él. Nézzetek meg bármilyen bűnügyi statisztikát. Lövöldözések, robbantgatások mennek. Az egy dolog, hogy Stockholm fehér gettóiban szépnek tűnik az élet, ha az ország egy jó része életveszélyes. És nem, nem a kormánypropaganda szól belőlem, csak értem az ottani híreket.

2024. ápr. 12. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!