Külföldi tapasztalatok?
" még nagyon fiatalok vagyunk"
Figyu!
Ha nem lesz először egy jó szakmátok, akkor odakint (is) csak az alja munka marad.
Ha jól néz ki -majd- a barátnőd akkor kint hamar lecsapják majd a kezedről a pénzes pasasok, mert ők meg tudják majd hívni ide-oda, te pedig nem.
Tehát első a jó szakma! Akkor lesz pénzed, házad, kocsid....és barátnőd.
Írta?
Vagy csak találgatsz te is?!
Londonba menjetek, ott annyi a munkalehetoseg, mint egen a csillag
egyetlen utcaban nem tudtam vegig menni anelkul hogy 10 bolt kirakatara ne lett volna odairva "staff needed"
de nehez az a varos, nehez ott elni
Ha már Anglia, pontosabban London, akkor a Brexit ne tartson vissza. Gyakorlatilag több munkalehetőség van annak köszönhetően, mint korábban a hazavándorlók miatt. Ráadásul sikerült is megegyezniük bizonyos részletekben, így aki a kilépés előtt kijön vagy már eleve kint volt, meg fogja kapni a többiekkel megegyező feltételeket, sőt elvileg ha elköltözöl később, akkor még 5 évig érvényesek rád a jogok. Nem azt mondom, hogy hű de jó, csak ne a Brexit tántorítson el. Érdemes amúgy megpróbálni vidéket, pl. Bristolt, elnyerte tavaly a legélhetőbb város címét Angliában.
Ausztriát gondold át, mert angolos vagy. Nem rég néztem, hogy még mosogatótól is elvárják a németet. Persze biztos van kivétel is.
Ha már angol nyelv, megérheti átgondolni Máltát és Ciprust, igaz, a fizu és megélhetés nem olyan magas, de a környezet kárpótol. Nekem már nagyon kezd elmenni a kedvem Angliától így 7 év után. Gondolkodtam én is ezekben a országokban, mint váltás, de inkább már hazaköltöznénk.
Ja, pozitívum viszont Ausztria mellett, hogy letelepedhettek a határ közelében.
Ha pénzt akartok keresni, arra ahogy hallottam az északi országok a legalkalmasabbak, Svéd, Norvég, Dán, Finn. Ezeken a helyeken úgy gondolom, angollal szintén nagyobb esélyetek lenne, mint Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!