Mit használhatnék fegyvernek, ha betörnek?
Figyelt kérdés
Egyre többet hallok késelésekről, betörésekről és egyéb bűncselekményekről - nem tudom, hogy igaz-e, nem hírekből tájékozódok, kivéve a Békéscsabán történt esetet -, és elkezdtem félni. Egy olyan környéken lakok, ahol sok a roma, és gyakran szoktak egymással is balhézni.
Mit használhatnék önvédelemre, ha valaki késsel támadna rám? Egy vastag botot hozzak be, amivel nagyot lehet suhintani? Mit tudnék használni?
2023. aug. 18. 21:42
21/22 anonim válasza:
Most is lehet gumilövedékest venni, csak más kategóriába került, a rendőrségen be kell jelenteni. Illetve nem kérhető rá viselési engedély, tehát csak otthon használhatod. De mintha valami olyasmi is lenne, hogy nem minden gumival tölthető fegyver számít hivatalosan gumilövedékesnek.
22/22 anonim válasza:
Angliában élek, sportboltban vettem egy krikettütőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!