Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit használhatnék fegyvernek,...

Mit használhatnék fegyvernek, ha betörnek?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallok késelésekről, betörésekről és egyéb bűncselekményekről - nem tudom, hogy igaz-e, nem hírekből tájékozódok, kivéve a Békéscsabán történt esetet -, és elkezdtem félni. Egy olyan környéken lakok, ahol sok a roma, és gyakran szoktak egymással is balhézni.

Mit használhatnék önvédelemre, ha valaki késsel támadna rám? Egy vastag botot hozzak be, amivel nagyot lehet suhintani? Mit tudnék használni?

2023. aug. 18. 21:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
Most is lehet gumilövedékest venni, csak más kategóriába került, a rendőrségen be kell jelenteni. Illetve nem kérhető rá viselési engedély, tehát csak otthon használhatod. De mintha valami olyasmi is lenne, hogy nem minden gumival tölthető fegyver számít hivatalosan gumilövedékesnek.
2023. aug. 19. 20:37
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
Angliában élek, sportboltban vettem egy krikettütőt.
2023. aug. 20. 11:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!