Írtam egy levelet a felső szomszédnak, mert sosem nyit ajtót. Szerintetek ez bunkó?
Tisztelt Felső szomszéd!
Azért így írok, mert ajtót sosem nyitsz, így remélem ez a levél megtalál. Szokásod órákon át valami elviselhetetlen zajt csapni a bútorokkal és székekkel. Nagyon áthallatszik és nagyon zavaró. Van, hogy késő éjjel is. Őrületbe kerget. Gyanítom edzel. Kérlek, hogy hagyd abba, mert elviselhetetlen. Remélem megérted. Vagy legalább szőnyeget szerezz be.
Üdv, alattad lakó.
Azóta most nyugalom van, tegnap csak kétszer hallottam. Este 11-kor amikor zuhanyzott meg hajnali 3-kor amikor lehúzta a wc-t. Az utóbbitól még mindig fáj a fülem mert akkor pont én is pisilni mentem ki és nagyon hangos volt a lehúzás, azt hittem kidurran a dobhártyám... De ez már csak az occsó panel szépsége. Viszont a szék/bútorhúzogatás nem volt tegnap.
Tegnap munka után hazajött anyám és mondta, hogy kifigyelte a felső szomszéd reggelét még mielőtt munkába ment volna. Látta, hogy a szomszéd nője olvassa a levelet és valamit súgdolóztak egymásnak róla. Abban reménykedünk, hogy a nő kicsit rászólt, hogy figyeljen magára jobban.
De természetesen írok ha van fejlemény.
Kamu kerdes
Mar tul hangos a szarasa is
Anyad kitalacioja h a szomszed szolt neki, a budos faszt az emberek nem szoktak raszolni masokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!