Ha elutazom Komlóra vagy Ózdra csak körülnézni valóban szinte elkerülhetetlen, hogy megtámadnak, kirabolnak, megkéselnek?
Figyelt kérdés
Nem provokáció, komolyan érdekel.
Mert neten sok helyen, pl ezen az oldalon is azt írják sokan hogy a kisebbségiek miatt életveszélyes helyek ezek a városok.
2023. aug. 12. 00:57
1/11 anonim válasza:
Nappal kevésbé de azért mi is őriztettük a kirándulóbuszunkat a sofőrrel. Ui: a sofőr felmondott
2/11 anonim válasza:
Olyan szép kirándulóhelyek vannak az országban, miért Ózdon akarsz körülnézni?
3/11 anonim válasza:
Csak azok szerint akik sose jártak arra és az élettapasztalatukat az internetről szerzik.
4/11 anonim válasza:
Zugló, Csepel is életveszélyes.
5/11 anonim válasza:
Csak a táj szép ott, amúgy nagyon lelombozó
6/11 anonim válasza:
Én voltam Komlón azon belül is Körtvélyesen nekem nincs rossz tapasztalatom. Igaz hogy csak pár órát voltam
7/11 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, nem élne ott már egyetlen normális ember se, csak a bűnözők. De ez nem így van. Teljesen átlagos, normális emberek élnek ott életvitelszerűen, és nem éri őket támadás.
Gondolom, nem a cigánysoron kívánsz körülnézni késő éjszaka. Ott már biztos lehetnének problémák, de mondjuk a belvárosban fényes nappal semmi extra nincs. Ezeket Ózdról mondom, Komlót nem ismerem.
8/11 anonim válasza:
#7: Igazad van, voltam estefelé Ózdon cigánykocsmában, én voltam az egyetlen nem cigány a kb. 20 ember közül, semmiféle gond nem volt. El is beszélgettem velük meg a pultossal. Mindenki normális volt.
9/11 anonim válasza:
sok esetben nyugati c-k gázabbak meg neccesebbek, mint a keleten élők, ott nyugisabbaknak tűntek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!