Már elkerülhetetlen a távoktatás? több tanárom is mondta hogy ezt a naptári évet nem fejezzük be jelenlétiben mert 15-szörösébe fog kerülni a távfűtés
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 17:07
2/9 anonim válasza:
Nem kerül 15xösébe, jó ha duplája.
3/9 anonim válasza:
Dehogy kerul annyival tobbe, foleg h alig fognak futeni. Fel kell oltozni
4/9 anonim válasza:
Kérdező! Linkelnéd légy szíves a távhő 15-szörös drágulását!
Szerintem nincs ilyen. A tankerületek nagy része kifizeti a magasabb rezsit így menni fogsz majd suliba. Igaz csak 18 fok lesz de majd a dolgozatok felforrósítják a hangulatot. :)
5/9 anonim válasza:
#4 Nálunk spec szaporodnak az olyan egyének akiknek 60-80 ezres számlák vannak kiszámlázva 30-40 köbméteres fogyasztásra, vagy épp átalányra, szóval ha nem is 15-szörös, de 6-8-szoros drágulás simán van jelenleg. Persze mint tudjuk mi kapjuk a "legolcsóbban" a ruszki gázt és amúgy is Brüsszel tehet mindenről...
6/9 anonim válasza:
Nekem csak par ezerrel tobb. Eszre se veszem
7/9 anonim válasza:
A kérdező nem a gáz áremelkedését említette hanem a távhőét.
8/9 anonim válasza:
A legtöbb ilyen számlát kapott ember elszámolást kapott, csak baszik megnézni mit kapott.
9/9 anonim válasza:
#4 a távhő 16x-ra drágult, nézzen utánna! Szerintem is online lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!