Budapesten miért közömbösebbek?
Nagyobb állatkert az biztos.
Fővárosi emberkert.
Én egy tetovált srác vagyok, de semmi kirívó nincs a testemen. Hódmezővásárhelyen / Szegeden volt, hogy úgy megbámultak régen ~ lassan 10 éves story ez már.
Munkahelyen volt, hogy hosszú ujjúban kellett dolgoznom, nehogy zavarjon bárkit is. Nincs rajtam semmi önkényuralmi jelkép mielőtt félreértitek.
Budapestre 4 éve költöztem fel, sose éreztem feszélyezve magam. Itt az emberek szó szerint leszarják egymást, ami néha azért rossz is. De itt nem foglalkoznak azzal se, ha valakinek rózsaszín a haja. Ebben az is szerep van, hogy annyi hülyeséget lát az ember hétköznap Bp-n, hogy sokan már csőlátásúak és nem is reagálnak a külső ingerekre.
Viszont én szeretem ezt, teljesen elengedem magam, önmagam lehetek. Vidék az le van maradva egy 10 évvel a befogadás képességgel.
Én nem vagyok egy nagy liberális szellemű, de a vidékről sokszor az jut eszembe, mint az öreg emberek, akik már nem képesek elhinni, hogy nem az a világ van mint 50 évvel ezelőtt.
Nem a Budapest közömbös, hanem a vidéki paraszt tátja feleslegesen a száját.
Itt van tirpákfalán pl a szomszédom, napi élmény neki, hogy végigmegy 50x az utcában, és bebámul minden kertbe, ház ablakán, evvel szórakoztatja magát.
Aztán, ha meglát: aszittemáekőtőzté.
(nem bzmeg, nem költöztem el, csak ha kinézek az ablakon a te fogyatékos fejedet látom 90%-ban, az fix)
ui: Bp-ről sose költözz vidékre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!