Külföldön élő magyarok, tényleg élhetetlen lett a nyugat?
Két dolog van a migráns kérdés és az életszínvonal. Az életszínvonal mérföldekkel magasabb tőlünk nyugatra ez nem vitás, ezért megy oda ennyi migráns is. Migránsból viszont annyi van már nyugaton, hogy az szerintem már rég nem egészséges. Viszont ha nálunk is olyan magas lenne az életszínvonal, akkor nálunk is annyi migráns lenne akármit is mond Vitya, tehát nem azért nem jöttek hozzánk idáig mert ő nem engedte, hanem mert nem is akartak.
Másrészt a migránsok tömeges megjelenését kb. idáig tudtuk elkerülni, mivel Viktorék úgy gondolták, hogy telibeb@sszák az országot kínai akksigyárakkal, ahol többségében migránsok fognak dolgozni, ha nem is azokból az országokból ahonnan Nyugat-Európába tömgesen érkeztek. Tehát ennyit arról, hogy Viktor nem engedi be a migránsokat.
Mint mindenben a migránsok számában is le vagyunk maradva a nyugattól, de van egy olyan érzésem, hogy ebben hamarabb utól fogjuk érni mint akármi másban.
Ausztraliaban elek 37 eve. ebbol 13 at Adeleideben eltem ahol nagyonjo a kozbiztonsag. az utobbi 22 evben onnet 100 kmre vettunk egy kis farmot. nyugodt az elet 37 ev alatt soha nem tortek be hozzank sem a varosban sem itt es most mar nyugdijas vagyok de soha semmifele attrocitas nem ert eddig.
az internetunk sajnos eleg lassu ez koztudott es vannak helyek ahol(mint nalunk is) rossz a terero a mobilra. viszont pont ezert fenntartjuk a landline telefont (ne haragudjatok de nem tudom ennek a helyes magyar megfelelojet;-((( es igy nincs problema ezzel sem. a tavolsagok eleinte szokatlanok voltak, en ha megyek pl Adelaidebe valamiert , az kb 1 jo ora jo uton stradan ez itt nem szamit tavolsagnak, mert ha bent varosban te mondjuk deli reszen laksz a barataid meg az eszaki keruletben akkor siman lehet 130 kmt autozni hogy elmenj hozzajuk. masok teljesen a leptekek. Del Ausztraliaban szerencsere keves a muszlim akik vannak dolgoznak, orvosok apolok sokan taxiznak, de Sydneyben es Melbourneben sokkal tobben elnek es a gond is tobb veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!