Külföldön élő magyarok, tényleg élhetetlen lett a nyugat?
Kérdező!
Nézz kevesebb M1 híradót!
[link] A táblázat szerkesztési tudásomat kérem elnézni, két pelenka csere és etetés között ennyire futotta :D
Ezt most csináltam, és még durvább a különbség, mint a 1,5-2 hónappal ezelőtti összehasonlításomban.
És igen, kérdező, ilyen tipikus minden nagyvárosban fellelhető balhéra kell gondolni, ami max úgy lenne elkerülhető, ha egy lakatlan szigeten élnénk. Engem magyar hamarabb próbált meg itt is lehúzni, mint "kendős" vagy fekete. Pedig van egy pár a mi környékünkön is, de ha nem kötsz belé, akkor ő se kezd ki téged. A szomszédban lakik egy-két ilyen család, de mindig kedvesen köszönnek, mi is nekik, és annyi. Soha nem volt még velük semmi probléma. Nagyrészt szerencsére érvényesül az élni és élni hagyni elv. Amikor veszekedést látni, akkor is inkább a "saját fajtájukon" belül csinálják a balhét. Mindenféle rasszizmus nélkül írom ezt, csak na.. két kendőst hamarabb látsz veszekedni, mint egy kendőst meg egy echte német tejföl szőkét.
12: Én abszolút fenntartásokkal kezelem, ami az M1 híradóban elhangzik. Konkrétan mocskos hazudozóknak gondolom őket. De nyilván azért tudnak ezekkel a sztorikkal uszítani, mert valami kis valóságalapja van. Még ha a körítés hazugság is.
13: Ha a táblázatod igaz, (márpedig annak érződik) és figyelembe vesszük mellé a magyar-német bérkülönbségeket, akkor szó szerint sokkoló az eredmény... És ezek szerint itt csak egyre rosszabb a helyzet. A szomszédságotok pedig valóban nem hangzik vészesnek, itt általános, hogy két magyar szomszéd szétszedi egymást bármilyen ürüggyel...
Tesco online bevásárlás felületen lestem az árakat, mert két prospektust nehéz összehasonlítani, szinte biztos, hogy nem találod meg benne kb. ugyanazokat a termékeket. A német árakhoz meg Kauflandos újságot néztem, de akciók nélkül is maximum + 5.000 ft a többlet.
Viszont valóban sokkoló.
Otthon én ápolónőként dolgoztam, 2 évvel ezelőtt, nettó fizum 9 éjszakás - 4 nappalos 12 órás műszakban volt 270.000 ft, átlagban meg örültem a 230.000 ftnak. Férjem meg vendéglátózott 300-350e nettóban meg is állt a fizetése.
Most én itthon vagyok a fiunkkal, ő dolgozik, viszont bőven megvagyunk egy fizetésből, sőt félre is tudunk tenni. Ez az, amit otthon ha megfeszültünk volna sem tudtunk volna elérni.
Nagyon hiányzik egyébként M.o., mert szerettem, viszont ez a helyzet ami van tarthatatlan. Ha ugyanennyit meg lehetne keresni otthon is akkor egyébként én lennék az első, aki haza szaladna.
Nekünk is rémisztő volt, de mérlegeltünk, kijöttünk, és végül nem bántuk meg. Rohadt kemény a kezdet, viszont megéri “megszenvedni”.
A mai technikának hála bármikor fel lehet hívni a szülőket videóhívásban, és ha akarsz pár ezer forintból simán hazarepülsz 1,5-2 óra alatt..
Cserébe viszont nem kell stresszelned, hogy mit eszel, hogyan fizeted ki az albérletet+rezsit stb. ha elromlik valami, akkor nem vágsz eret, csak simán mész, veszel egy másikat..
Az Usaban 1970-es évek óta több mint 1 millió magyart végeztek ki.
Kanadában majdnem 1 milliót.
orbán viktor Magyarországon több mint 1 milliót 1990 április 8.-ota.
A világ összes országában folyamatosan végzik ki a magyarokat.
III. károly már végzett ki magyart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!