Másoknál is hatalmas vihar van?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 02:28
21/28 anonim válasza:
No meg ne feledkezzük meg ama augusztus 20-áról...
22/28 anonim válasza:
Az a 2006-os vihar is egy érdekes jelenség volt én a masnapi hírekből tudtam meg mekkora pusztítás volt a Belvárosban. Ide a XVI kerbe már jelentősen legyengülve érkezett.
Mondjuk ma is van olyan, h itt durva vihar van, ismerősöm meg a XI kerben lakik ott meg semmi és ez egyébként gyakori, hogy Délbudát kevésbé érintik ezek a heves viharok. Mondjuk egy sima hidegfront általában északnyugat- délkelet irányába mozog és vélhetően a domborzat is hatással van rá. 🤔
23/28 anonim válasza:
De a tegnap hajnali esetében is néztem, hogy Kőbánya milyen szinten esett el, itt csak sima felhőszakadás volt, de a viharos szél szerencsére nem volt jellemző.
24/28 anonim válasza:
#22 ez nekem is feltűnt már, én Érden lakom, itt nagyon kevés balhé van, villámból, szélből csapadékból.
25/28 anonim válasza:
Én dorogi vagyok és itt is hatalmas vihar volt. Gyakorlatilag hajnali 1kor elkezdődött egy intenzív sűrű villámlás aztán úgy éjjel 2 előt vége lett de nem telt el talán 1 óra sem és már jött a következő zuhi amikor gyakorlatilag hajnali 4 ig folyamatosan dörgött meg villámlott, akkor volt egy 20 perces szünet kb aztán 1 hatalmas lecsapó villámra ébredtem fel rohadt nagy hangja volt, és akkor újra elkezdődött szinte hajnali 5 ig megállás nélkül villámlott meg dörgött és persze zuhogott az eső kisebb szünetekkel, aztán hajnali 6 órára csendesedett el teljesen.
26/28 anonim válasza:
Pest megye . Azért volt fos mert stabilan 20 fokos eső esett , meleget okádott a szél . De tegnap délutántól ma már kellemes 17 fok.
27/28 anonim válasza:
Sok mázlista. Borsodban meg semmi se volt. Most már legalább van eső, de az is csendes.
28/28 anonim válasza:
Itt gyakorlatilag minden tönkre ment, soha nem volt még ekkora vihar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!