Másoknál is hatalmas vihar van?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 02:28
11/28 anonim válasza:
Újpesten - nagyjából - 01:00 - 04:00 volt "tombola"...
12/28 anonim válasza:
És most 5 körül megint rákezdett (bár én Nógrádi vagyok, Pesten nem tudom mi van)
13/28 anonim válasza:
"Borzalmas volt, mintha nappali fény lenne, egyhuzamban villámlás. Kb. Egytől négyig."
Tiszta röhej, én meg vidáman átaludtam. :D
14/28 anonim válasza:
Én nem tudtam, villámvédelem az egyik területem, más szemmel nézem. (Ilyenkor mondom, hogy a "tudatlanság" áldás.)
15/28 anonim válasza:
A budai oldalon nagy pusztítást végzett a vihar. Kb 01:00-06:00 két részletben tombolt. Nem is emlékszem mikor volt ekkora vihar. Most mindenhol kidőlt fák vannak, a forgalom korlátozott, tele van szeméttel minden. Szörnyű volt!
16/28 anonim válasza:
"villámvédelem az egyik területem, más szemmel nézem"
Kinek nem?
17/28 anonim válasza:
Hát én konkrétan paráztam Budapesten a XVI kerületben. Folyamatos villámlás, olyan hangos dörgés, h az ablaküveg remegett közben meg egy ideig a vízszintesen eső eső miatt folyamatosan verte az ablakot. Az első gyengébb hullám, de már az is elég erős volt kb 1 óra körül érkezett kb félórás volt, a második 2 után kb 3-ig nem maradt abba. Féltem, hogy kárt okoz az épületekben. Nekem annyi szerencsém van, hogy egy meredek utcában lakom így itt a víz nem áll meg, legfeljebb az utca a két padka között folyóvá változik. Egy kb 5 percre az áram is elment.
18/28 anonim válasza:
Régen nem láttam ennyire erős vihart, bár hozzáteszem, ezek általában nem éjszaka szokták érkezni, mint ahogy sokan is leírják, hogy a folyamatos villámlás miatt nappali világosság volt, nyilván ha ez délután lett volna, akkor ezt talán pl kevésbé érzékeli aggasztónak az ember.
19/28 anonim válasza:
2015 júliusában volt egy nagyon durva vihar, akkor emlékszem úgy letarolta Budapestet, hogy a 3-as metró szünetelt, az Üllői úton a Klinikák és a Corvin negyed között a közúton bokáig állt a víz, benne leszakadt faágakkal, az Örstől kifelé fa dőlt a HÉV sínekre, akkor két napig nem volt áram idehaza utána, illetve cserepeket is megbontott, plusz faágakat szaggatott le errefelé is.
20/28 anonim válasza:
2020. augusztus végén volt egy óriási vihar Dunakeszin. Hatalmas fákat csavart ki gyökerestől, villanyoszlopokat döntött le, az egész parti sétányt letarolta. Rettenetesen nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!